Ieškomas be žinios dingęs klaipėdietis

  • Teksto dydis:

Gegužės 23 d. uostamiestyje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dingusio be žinios Kipro Žigo.

Vaikino, gimusio 1996 m., buvimo vieta nežinoma nuo 2015 m. gegužės mėnesio. K. Žigas galimai dingo Londone, Didžiojoje Britanijoje.

Turinčiuosius informacijos apie dingusį K. Žigą prašome informuoti Bendrąjį pagalbos centrą tel. nr. 112 arba Klaipėdos policijos tyrėją Ernestą Grišanovę tel. nr. 8 700 61196, el.p. ernesta.grisanove@policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paskolos pasiūlymas

Paskolos pasiūlymas portretas
Paskolos pasiūlymas Sveiki Esu asmuo, turintis kapitalą, kuris gali suteikti Trumpalaikis ir ilgalaikis. Mano pasiūlymai yra nuo 1000 € iki daugiau kaip 900000 €. Aš pritardamas visoms rūšims, turinčioms gerą charakterį ir sugebančias grąžinti šias skolas. Jei norite gauti papildomos informacijos, susisiekite su mumis el. Paštu: laurent.hidalgo01@gmail.com

cole james

cole james portretas
 Prašyti Greita Convienent paskolos sumokėti savo sąskaitas, saugus ir nesaugius apkrovą. Mūsų paslaugos apima Įmonės paskola Tarptautinis paskola Asmeninė paskola Verslo paskolos automobilio paskola Nekilnojamojo turto paskolos E.T.C. Mes siūlome mažomis palūkanų norma 2,5%, sąlygos yra paprastas ir quickeasy registracija. Įdomu kontaktas pareiškėjas: unitycredit111@gmail.com Telaimina jus Dievas, kaip jūs padaryti, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas, mes esame čia, kad įdėti šypsena ant veido.

MARY WILLIAM

MARY WILLIAM portretas
Ieškote paskolos? Jūs esate tinkamoje vietoje jūsų paskola sprendimai čia! "Global Finance Limited" apdalinti paskolas įmonėms ir privatiems asmenims ne mažos ir prieinamą palūkanų norma 2%. prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu per marywilliam902@gmail.com
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių