Už ūkinį pastatą Smiltynėje – solidi suma

Turto banko organizuotame aukcione Smiltynėje parduotas per 100 kv. m ploto ūkinis pastatas. Tai buvo pakartotinis aukcionas, kuriame dalyvavo du pirkėjai, objektą vienas jų įsigijo už beveik ketvirtį milijono eurų.

Šį statinį Turto bankas iš Kuršių nerijos nacionalinio parko direkcijos (KNNP) perėmė dar 2018 m., o parkui jis atiteko kaip neprivatizuotas Miškų ūkio turtas.

KNNP direktorė Aušra Feser patvirtino, kad, jai pradėjus vadovauti, direkcijai priklausė per 50 įvairių pastatų Kuršių nerijoje.

"Koncentruojamės į tuos pastatus, kuriuos pajėgiame išlaikyti, kurie reikalingi mūsų funkcijoms. Buvo priimami sprendimai, kaip optimaliai valdyti visą turtą. Ir buvo nuspręsta, kad pastatas Smiltynės g. 18 jokios funkcijos neturi, todėl jį atidavėme Turto bankui, kad parduotų", – dar prieš aukcioną dienraščiui kalbėjo A.Feser.

Buvęs ūkinis pastatas Smiltynės g. 18, kurio plotas 103,5 kv. m, parduotas už pradinę 225,5 tūkst. eurų kainą.

Aukcione dalyvavo du pirkėjai. Gautos lėšos bus pervestos į valstybės biudžetą.

Parduotam pastatui priskirta 0,0472 ha žemės sklypo dalis yra išnuomota 52 metams.

Šio žemės sklypo vertė – 52,3 tūkst. eurų.

"Kuršių nerija išsaugo patrauklumą nekilnojamojo turto rinkoje ir tai lėmė, kad šis objektas sulaukė savo pirkėjo", – po aukciono teigė Turto banko pardavimų departamento direktorė Guoda Gurauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Burburksas

Burburksas portretas
Dikšaite su feser viska sunaikino ir apleido kad itikti vstt ir siltai sedeti. Bjauru. Vos ne priverstinai isvare 70 zmoniu, o pacios vaidina saugotojas. Pasibaisėtina, kaip dar nidiškiai jas kenčia.

pietietis.

pietietis. portretas
su Palangos dusais pavyko? -pavyko. kur faktai kad Smiltynej nepavyks?

Sara

Sara portretas
Tik padarys rekonstrukcija aciras viešbutis ir tys pastatai šale
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių