Senamiestyje išardė benamių irštvą

Dvoką ir grėsę praeiviams bei gėdą Klaipėdai prieš užsienio svečius užtraukusi benamių okupuota „Jonų užeigos“ lauko kavinė penktadienį baigta demontuoti. Valkatos iš pagrindinės senamiesčio gatvės išguiti.


 

Dvoką ir grėsę praeiviams bei gėdą Klaipėdai prieš užsienio svečius užtraukusi benamių okupuota „Jonų užeigos“ lauko kavinė penktadienį baigta demontuoti. Valkatos iš pagrindinės senamiesčio gatvės išguiti.

Po to, kai „Klaipėda“ parašė apie šios piktžaizdės keliamus pavojus, miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vadovė Kristina Vintilaitė paprašė kompetencijos tam turinčius asmenis įvertinti sanitarinę šios vietos būklę, o policininkų – raportuoti, kiek kartų čia lankėsi ir kokią padėtį užfiksavo.

„Viskas pasitvirtino, kaip jūs rašėte. Ta vieta tikrai kėlė grėsmę žmonių sveikatai ir gyvybei. Be to, buvo oficialiai patvirtinta, kad leidimas laikyti šioje vietoje lauko kavinę jau seniai pasibaigęs, tad statinio statusas – savavališka statyba“, – paaiškino K.Vintilaitė.

Kadangi mirus šios kavinės šeimininkui paveldėti jo turtą norinčių neatsirado, Viešosios tvarkos skyriaus prašymu savivaldybės administracijos vadovas pasirašė įsakymą į bešeimininkį turtą demontuoti.

Darbo ėmėsi Miesto ūkio departamento valdininkų pasiųsti darbininkai. Penktadienį Tiltų gatvė tapo švari. Benamiai iš šios vietos buvo išguiti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Benamius

Benamius portretas
seniai reikia gaudyti ir tupdyti į darbo zonas kol sugryš į žmogiška buseną.Ir serganties priklausomybe padėsime ir vietiniams/kokiame nykstančiame Lietuvos rajone/ darbo vietu atsirastu

trumpai

trumpai portretas
tai as galiu priimti ta palika,man juk nesunku jei niekas neima. o del benamiu gal viena karta nebesersite ju is musu mokesciu moketoju sunkiai uzdirbtu pinigu, visas kauno mikrorajonas vien bomzai pastoviai perka gerta is pasalpu uzkniso ziureti kur taskoi mano mokesciai!!!!

Kri

Kri portretas
Išvaryt tai išvarė, bet kur ? Juk tai ne problemos sprendimas - nugriauti lauko kavinę, tai gi benamiai ras kitą vietą, tai ką, dabar viska griausime? Gal reikėtų spręsti problema su benamiais kažkaip? P.S labai gaila, kad kavinė užsidarė, prieš 5-6 metus lankiausi, ar net daugiau, labai skanus maistas buvo.... Užuojauta. ;(
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių