„Second Hand“ aprangos tinklas – jau Klaipėdoje

  • Teksto dydis:

Besiplečiantis nebrangios aprangos tinklas lapkričio 5 d. 9 val. atidaro parduotuvę Klaipėdoje, Vingio g. 6.

Jūsų lauksime 460 kv. m erdviose patalpose 2 aukšte (šalia „Express pizza“). Parduotuvėje rasite gausų dėvėtų ir naujų rūbų bei avalynės, rankinių, sendaikčių, žaislų ir aksesuarų asortimentą. Mūsų tikslas – pasiūlyti prekių kiekvienam užsukusiam pirkėjui. Įnoringiausi pirkėjai pas mus skuba antradienį ir trečiadienį, džiaugiasi nusipirkę žymių firmų, pasaulyje pripažintų „brendų“ rūbų, kad ir dėvėtų, bet vis dar geros kokybės. Ketvirtadienį ir penktadienį dėvėtiems rūbams taikoma -50 proc. nuolaida šeštadienį dėvėtų rūbų kaina tik 0,60 ct, o pirmadienį – 0,30 ct.

Nesuradusiam sau tinkamo iš dėvėtų rūbų siūlome užsukti į naujų prekių skyrių. Ten rasite praėjusių metų rūbų kolekcijas.

Džiaugiamės savo pirkėjų sąmoningu pasirinkimu, kad keletą kartą dėvėtų rūbų nemetame lauk teršdami savo aplinką, juos kuo puikiausiai dar dėvime taupydami savo ir ribotus gamtos išteklius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>oj ojojoj

>oj ojojoj portretas
meras lėks kai reikės kokia ikėją atidaryti arba va sankryžą Šilutės - Baltijos prosp.Jei dagyvens

zoselė

zoselė portretas
Gal ką normalaus ir galima bus rasti,bet rusų kalba klausomos radijo stotys -užkniso,o be to pardavėjos ne itin malonios.O ir bristi per balandžių šūdus jau nusibodo.Kur žiūri visuomenės sveikatos centras,kai į visas aplink esančias parduotuves,ne tik skuduryno,bet ir maisto,su batais sunešamas visas balandžių š...

oj ojojoj

oj ojojoj portretas
o meras nebuvo pasveikint??? su garbes rastais ir padekom??
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių