„Renault Laguna“ – vėl Palangos plente

Pakeliui į Palangą paliktas automobilis jau kelia įtarimų jo savininko veiklos teisėtumu. Savaitę kelyje stovėjęs automobilis ne taip seniai buvo išgabentas, bet po pusės mėnesio vėl riogso toje pačioje vietoje.

Balandžio viduryje "Klaipėda" rašė apie nežinia kieno ir kodėl šalia judraus kelio paliktą automobilį "Renault Megane".

Kasdien į Palangą važiuojantys žmonės stebėjo aukso spalvos automobilį.

Išoriškai jis atrodė tvarkingas, bet daug dienų mašinos niekas nejudino.

Pro langą salone matėsi juodas popierinis kavos puodelis, bagažinėje – plastikiniai indai, panašu, pilni langų ploviklio ir aušinimo skysčio.

Informacija apie šį automobilį iki dienraščio "Klaipėda" žurnalistų skambučio Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato nebuvo pasiekusi.

Kelių policijos viršininkas Mindaugas Džermeika tada tikino, kad mašina palikta neleistinoje vietoje, tad turėtų būti pašalinta.

Pareigūnai įsitikino – automobilis nefiksuotas kaip pavogtas, nesama įtarimų, kad jis galėjo dalyvauti eismo įvykyje.

Mašinos savininkas registruotas Vilniuje. Automobilis neapdraustas privalomuoju civiliniu draudimu, nesama žinių ir apie jo techninę apžiūrą.

Policininkai prisiskambino "Renault Megane" savininkui ir pareikalavo jį išgabenti pagrasinę, kad, priešingu atveju, mašina atsidurs policijos aikštelėje, o už nugabenimo ir saugojimo paslaugas jam teks sumokėti.

Fantomas: savaitę neleistinoje vietoje stovėjęs automobilis buvo išgabentas, bet pirmadienį vėl buvo ten pat. (Vytauto Liaudanskio nuotr.)

Spėliones, kad mašina pakeliui į Palangą sugedo, todėl buvo palikta pakelėje, patvirtino jo savininkas. Jis žadėjo pasirūpinti automobiliu ir jau po dienos savo pažadą ištesėjo.

Praėjo kiek mažiau nei dvi savaitės, ir aukso spalvos "Renault" vėl atsirado tame pačiame apsisukime.

"Vieną akimirką pagalvojau, kad man vaidenasi. Ši akį traukusi mašina per savaitę tapo įprastu objektu, paskui dingo, o kai jau įpratau jo nebematyti, jis vėl ten atsirado. Gal ten kas kokį nešvarų "biznį" daro?" – stebėjosi kasdien į darbą Klaipėdoje važinėjantis palangiškis.

Pirmadienį po pietų Klaipėdos kelių policininkai šios mašinos nurodytoje vietoje neberado.

Kelių policijos viršininkas M.Džermeika patikino būtinai pasidomėsiąs šiuo fantomu, jis net įtarė, kad automobilio savininkas bando daryti kažkokią reklamą.

Pareigūnai tikino, kad pamatę šį automobilį, jį stabdysią ir, jei vairuotojas vis dar nebus pasirūpinęs privalomuoju civiliniu draudimu bei technine automobilio apžiūra, jo lauks baudos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PAAUGLIAI ROMŲ KAIME PASYVŪS

PAAUGLIAI ROMŲ KAIME PASYVŪS portretas
Mūsų chebrutė mano vaikystėje jau seniai būtų tą savininką atsipeikėti privertusi; ir pasilinksminusi kartu.

Anonimas

Anonimas portretas
renault dzermeika-kas cia per masina?o jeigu tos masinos nebutu-tai policajai galetu ir i darba nebeiti,nes ner apie ka rasyti

Anonimui

Anonimui portretas
Pasipisk į šikną troli
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių