Prisieks naujas Klaipėdos tarybos narys

Šiandien prisiekti turėtų naujasis Klaipėdos miesto tarybos narys Arūnas Andziulis. Jis pakeis tarybos nario mandato atsisakiusį Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos narį Artūrą Bogdanovą, kuris vietoj politikos pasirinko Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas.

Pagal partijos kandidatų sąrašą, po A.Bogdanovo 8-uoju numeriu buvo įrašytas žinomas sportininkas Eurelijus Žukauskas.

Šis kandidatas, kaip, beje, ir žinomas krepšininkas Šarūnas Marčiulionis, atsisakė siūlomo mandato, nors partijos sąrašą ir "papuošė" savivaldybių tarybų rinkimuose.

Į miesto tarybą išrinktas A.Bogdanovas tikino, jog apsisprendė priimti siūlymą eiti Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas.

"VRK teikiau prašymą dėl tarybos nario mandato atsisakymo. Gegužės 16 d. priimtas sprendimas nutraukti mano, kaip tarybos nario, įgaliojimus. Keista, jog iki šiol esu Klaipėdos tarybos narių sąrašuose. Šiaip tai klausimas, kaip dirba tarybos ir mero sekretoriatas? Aš net nesu pasinaudojęs man suteiktu miesto tarybos nario elektroniniu paštu", – stebėjosi A.Bogdanovas, kurio nuotrauka vis dar figūruoja Klaipėdos tarybos kontaktų skiltyje.

A.Bogdanovą taryboje pakeisiantis docentas, daktaras Arūnas Andziulis išvakarėse prieš iškilmingą ketvirtadienio priesaiką laiką leido kirpykloje.

"Esu "universitetinis" žmogus. Tebedirbu Klaipėdos universitete ir viliuosi, jog dirbdamas taryboje galėsiu prisidėti prie Klaipėdos universiteto ir miesto pakilimo. Savo darbo vietas faktiškai susikurdavau pats: pramonėje – gamybos barus, universitetuose – mokslo laboratorijas, katedras ir studijų specialybes, todėl niekada nieko neprašiau. Esu dirbęs su nacionaliniais, tarptautiniais projektais, turiu ir kitokių žinių", – tikino A.Andziulis, biografijoje nurodęs, jog tebedirba Klaipėdos universiteto Jūrų technologijų ir gamtos mokslų fakulteto Informatikos ir statistikos katedros vedėju.

Už sėdėjimą taryboje teks atsisakyti atlyginimo? Labdara.

Pasidomėjęs ne tik pareigomis, bet ir privilegijomis, kurios laukia tarybos narių, A.Andziulis labai nusistebėjo, jog už tas valandas, kai jis dirbs miesto taryboje, negaus atlyginimo iš universiteto.

"Už sėdėjimą taryboje teks atsisakyti atlyginimo? Labdara", – juokėsi A.Andziulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zmogus

zmogus portretas
tikrai pilnsi sutinku. desto bet pats nesupranta ka. jau pensininkas. atlyginimas plius ivairis projektai, tikrai gera suma iseina. gerb. destytojsu jums dar mazai...namas Karkleje...o taryboje nenori dirbti uz dyka...

Gerhard

Gerhard portretas
jus patys rinkote arba nerinkote. Cia ne konservatorius o valstietis!

Pensnė

Pensnė portretas
Kaip tai ką? Pensinykai pensininkauja.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių