Prie duris atvėrusių parduotuvių nusidriekė klaipėdiečių eilės

Pirmadienį duris atvėrusios įvairios parduotuvės sulaukė klaipėdiečių antplūdžio. Prie statybinėmis prekėmis, namų apyvokos daiktais, batais ir drabužiais prekiaujančių parduotuvių eilės tįsojo nuo pačio ryto.

Vis tik miestiečiai elgėsi labai mandagiai. Klaipėdiečiai laikėsi atstumų, eilėse vienas nuo kito stovėjo per padorų atstumą. Gal dėl to, pavyzdžiui, Herkaus Manto gatvėje prie vienos iš parduotuvių išsirikiavo visai nemenka eilutė žmonių, užėmusių visą centrinės gatvės šaligatvį.

Vis tik didžiausias miestiečių susidomėjimas buvo statybinių prekių ir baldais prekiaujančiomis parduotuvėmis.

Didžiuosiuose prekybos centruose pirkėjų srautai buvo kruopščiai ribojami. Prie įėjimų kai kur buvo matyti apsaugos darbuotojų.

Duris atvėrė ir nedidelės parduotuvėlės, kurios turi atskirus įėjimus iš lauko. Nuo šiandienos gali veiklą vykdyti ir kioskai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Koks atstumas? Zmoniu buvo per daug.

pensininkei

pensininkei portretas
jie neužilgo dėl tos prastovos pradės dejuot kad pinigų nėra. Taigi viskas sustabdyta..Vien dėl Broilerio netikusios veiklos Lietuva ką tik prarado milijardus, kurie eidavo už baltarusių krovinius per uostą ir per Druskininkų sanatoriją. O kur dar didžiuliai nuostoliai, kuriuos pajausim dėl šito ekonomikos marinavimo.Ir kaip jūs manot, iš kur jie paims tuos pinigus? Ogi iš pensininkų, invalidų vaikų ir kitų silpniausių visuomenės atstovų. Daugiau nėra iš ko - valstybė neturi nei vienos įmonės kuri neštų pelną tiesiogiai jai..2 milijardus kasmet atimančių nereikalingų karinių išlaidų amerikonų Lietuvoje išlaikymui, ar nuostolingos Independens ,,šėrimo" ponai tikrai neatsisakys.

pensininkė

pensininkė portretas
manau kuo ilgiau karantinas tuo valdžiai gėriau nieko nedirba tik apie draudimus ir vakcinas kalba ir visas jų darbas, kodėl maisto parduotuvėse yra žymiai daugiau žmonių leidžia o į pramonines tokie ribojimai turgaus prekeiviai dirbantys praktiškai lauke tik su skardiniu stogu dirbti negali nesąmoningi draudimai žmonėms atsibodo taip egzistuoti kai reikėjo eiti į rinkimus tai karantino nedarė o kad žmonėms gyventi reikia tai palieka be darbo be pajamų ir įkalintus namuose
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių