Pasveikinti gabiausi miesto mokiniai

Trečiadienį buvo pagerbti pasižymėję Klaipėdos mokiniai, jaunieji sportininkai ir menininkai. Jau daugelį metų labiausiai nusipelniusius prieš Kalėdas tradiciškai sveikina miesto ir švietimo vadovai.

Penkioliktą kartą miesto savivaldybėje buvo pasveikinti gabiausi Klaipėdos vaikai už šių metų pasiekimus. Jaunieji klaipėdiečiai pasižymėjo gabumais įvairiose srityse: sveikinimo žodžių bei dovanėlių susilaukta už pasiekimus akademinėje, meninėje bei sportinėje veikloje.

Atrodo, kad nebuvo pamirštas nei vienas vaikas: ranką miesto valdžios atstovams spaudė ir mažieji ir paskutiniųjų klasių gimnazistai. Padėkos raštai buvo įteikti 88 vaikams.

Šiemet buvo sukauptas didžiulis kraitis prizinių vietų matematikos, fizikos, chemijos, informatikos, kalbų ir kitose olimpiadose. Padėką už akademinius pasiekimus atsiėmė 30 gabiausių Klaipėdos gimnazijų bei mokyklų mokiniai.

Nepamiršti ir sportininkai bei menininkai. Padėkos raštus už pasiekimus krepšinyje, irklavime, dailiojo čiuožimo ir kitose srityse gavo 20 mažųjų, o už prizines vietas ir aukščiausius įvertinimus dainavimo, grojimo, dailės ir kitose meno srityse apdovanoti 38 jaunieji menininkai.

Susirinkusius linksmino Klaipėdos J. Karoso muzikos mokyklos grupė „Stop-Jazz“, salėje netikėtai nusileido Merė Popins, taip pat iliuzionistai ir mažieji aktoriukai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių