Parodoje „Moters kodas“ – ir dienraštis „Klaipėda“

Niūrus paskutinis lapkričio savaitgalis Klaipėdoje neprailgs – "Švyturio" arenoje veikia mados, stiliaus ir grožio paroda "Moters kodas". Jos organizatoriai tikina, kad tai bus šventė visai šeimai ne tik su galimybe pasirūpinti kalėdinėmis dovanomis, bet ir įdomiai praleisti laiką stebint spalvingus renginius.

Paroda "Moters kodas" vyks visą savaitgalį.

Nors pavadinimas labiausiai kalba apie dailiosios lyties atstoves dominančius dalykus, joje bus ką veikti ir vyrams. Nepamiršti bus ir mažieji lankytojai.

Dažniausiai panašiuose renginiuose lankytojų akys krypsta į parodos dalyvių produkcijos ir paslaugų pristatymą. Mat jose ne tik parduodama – įmonių atstovai noriai bendrauja su interesantais, grožio srities specialistai konsultuoja ir moko lankytojus naujovių.

Parodoje dalyvauja 110 įmonių. Daugelis jų pristato profesionalią, dekoratyvinę, natūralią kosmetiką, nagų, plaukų ir grožio paslaugas, parfumeriją. Specialistai konsultuoja ilgalaikio makiažo klausimais, kalba apie kvapų terapiją, padeda susigaudyti sveikatingumo priemonių įvairovėje.

Čia galima išsirinkti tekstilės, trikotažo, odos, kailių gaminių, pasinaudoti dizainerių paslaugomis, pasiieškoti nematytų juvelyrinių gaminių, bižuterijos, aksesuarų, įsigyti galanterijos ir net avalynės.

Parodoje nemažai dėmesio skiriama pomėgiams, laisvalaikiui, sportui, sveikatingumo priemonėms.

Lankytojų laukia ir išskirtiniai Kalėdų dovanų pasiūlymai.

Organizatoriai žada nustebinti stilingų mados kolekcijų demonstravimu. Spalvingų mados ir grožio renginių bus ne vienas.

Vienas įdomiausių, daugiausia žiūrovų žadantis sutraukti renginių parodoje bus kūno tapybos čempionatas "Šepetėlių kovos".

Parodoje "Moters kodas" dalyvauja ir dienraštis "Klaipėda". Salės dešinėje, arčiau įėjimo, redakcija įrengė savo stendą, kuriame galima su nuolaida užsiprenumeruoti "Klaipėdą" 2023 m. lietuvių ar rusų kalbomis.

Darbuotojai atsakys į visus skaitytojus dominančius klausimus ir pristatys kitus dienraščio leidinius.

"Į parodą kviečiame visus Klaipėdos ir aplinkinių rajonų žmones. Manome, kad jie patirs ne tik įdomių akimirkų, bet ir sužinos kažką negirdėto, įsigis naujų jiems patikusių dalykų, susipažins su naujomis tendencijomis bei gaminiais, sužinos apie įdomias ir naudingas paslaugas. Pasirinkti tikrai bus iš ko. Tai – pramoga ir šventė, skirta visai šeimai. Kviečiame pastudijuoti parodos renginių programą ir pamatyti labiausiai dominančius", – kalbėjo parodą organizuojančios bendrovės "Ekspozicijų centras" direktoriaus pavaduotoja Ilma Gibavičienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ar verta prenumeruoti kai puse strainlpsnis perspausdinti is televizijos reportazu i?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių