Nukabins sportinius batelius nuo medžio

Klaipėdos jaunimo centro medžiai veda keistus vaisius – ant jų "auga" sportiniai bateliai. Netrukus šį originalų derlių ketinama pašalinti.


 

Klaipėdos jaunimo centro medžiai veda keistus vaisius – ant jų "auga" sportiniai bateliai. Netrukus šį originalų derlių ketinama pašalinti.

Klaipėdos jaunimo centro direktorius Aleksas Bagdonavičius teigė, kad pirmoji pora sportinių batelių kieme ant medžių pakibo bene prieš porą metų. Dabar jų gali būti jau kelios dešimtys.

"Manau, išdykėliai batelius atima eidami iš mokyklos. Užmeta ant medžių išdykaudami. Pats esu matęs ir porą brangių batų, bet po kurio laiko jie dingo. Mane stebina, kad niekada nesulaukiau tėvų skundų ar prašymų padėti nuimti sportinę avalynę", – pasakojo A.Bagdonavičius.

Esama ir kitos nuomonės. Sportinių batelių mėtyme ant medžių šakų nėra jokio kriminalo, jaunuoliai tiesiog atkartoja populiariame filme matytus vaizdus.

Kad ir kaip būtų, Klaipėdos jaunimo centro direktorius mano, kad laikas batus nukabinti. Šiuo metu Klaipėdos jaunimo centras apjuostas pastoliais – remontuojamas jo stogas.

Įstaigos direktorius nusprendė, kad tai – puiki proga nuo batų išvaduoti medžius. Jis jau susitarė, kai čia atvažiuos automobilis su bokšteliu, sportiniai bateliai bus nukabinti.

Akivaizdu, kad kelis sezonus lietuje ir šaltyje kabėjusi avalynė nebebus tinkama nešioti, tad keliaus tiesiai į šiukšlių konteinerį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

seklys

seklys portretas
ivykis :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių