Manų kruopose – šeimininkių siaubas

Košės vaikui sumaniusi išvirti klaipėdietė manų maišelyje rado netikėtų priedų – tarp kruopų raitėsi kirminai, blaškėsi kandys. Manų vartojimo terminas nebuvo pasibaigęs, o plastikinis maišelis, kuriame buvo maisto produktas, neatidarytas.

Sukėlė šleikštulį

Du mažamečius vaikus auginanti mama teigė, kad prieš daugiau nei mėnesį manų kruopas pirko prekybos centre "Lidl", esančiame Taikos prospekte.

"Įsigijau ir padėjau maišelį į spintelę. Pakuotė nebuvo atidaryta. Sugalvojau dukrai išvirti pusryčiams košės, o čia – toks siurprizas", – tvirtino klaipėdietė.

Pasak moters, dar neatidarius pakuotės permatomame maišelyje matėsi besiraitantys kirminai ir rudi sparnuočiai.

Mama įsitikinusi, kad užkratas jau buvo įsigytose kruopose, lervos veikiausiai išsirito kiek vėliau. Moteris akcentavo, kad spintelėje laikytas įpakavimas nebuvo pradarytas, o kruopos vartoti buvo tinkamos. Ant pakuotės nurodyta, kad jų galiojimo laikas – iki šių metų balandžio 26 d.

"Pasidaro šlykštu, kai pagalvoji, ką valgome patys ir kuo maitiname savo vaikus. Abejoju, ar maistinių kandžių kiaušinėlius galima pastebėti tarp manų kruopų", – dvejojo klaipėdietė.

Rado ir kaimynės

Moteris teigė, kad anksčiau maistinių kandžių manuose, kurie pirkti tame pačiame prekybos centre, buvo radusios ir jos draugės. Moterys niekur nesikreipė – tiesiog išmetė kruopas.

"Tad nemanau, kad čia tik sutapimas. Aišku, visiems visko pasitaiko", – teigė klaipėdietė.

Pastebėjusi maistines kandis manuose, moteris puolė apžiūrėti kitas spintelėje lankomas kruopas, produktus.

"Girdėjau, kad šiuos kenkėjus išnaikinti labai sunku. Šeimininkės daug vargsta. Tačiau visur kitur buvo švaru – nei sparnuočių, nei lervų", – atkreipė dėmesį moteris.

Pašnekovė tvirtino nesitikinti atgauti pinigų už kruopas. Čekis jau seniai išmestas. Klaipėdietė teigė norėjusi tik įspėti kitus vartotojus, jog šie atidžiai apžiūrėtų perkamus maisto produktus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zita

zita portretas
Parsinešiau manų kruopų, atidariau po kelių dienų ir matau , kad kažkas juda. Pasiėmus padidinimo lūpą žiūriu laksto mažyčiai vabaliukai. pajudinus maišiuką į visas puses pamačiau voratinkliukus o juose kirmėlytės. Ar dar galima kada nors pirkti tas kruopas, net šlykštu darosi kuo prekiauja ir ką suvalgome jei nepastebim.

Kristina

Kristina portretas
As taip pat ryziuose pirktuose Lidl radau kirminu, bet pakuote jau buvome atidare ir tik veliau pastebejau kirmunus, išsigandau ir visas kruopas išmečiau į šiukšlyna. Po to karto Lidle neperku kruopu, nes pirma kart gyvenime jų radau.

Anonimas

Anonimas portretas
Rudenį prisirenku kaštonu, juos padžiovinu ir pridedu į spinteles, tai kandžių nebūna. Tai darau jau 3 metus. Faktas patikrintas ir nieko nekainuoja.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių