Liepų gatvėje – nuolatinės spūstys

Iš Slengių į Klaipėdą Liepų gatve kasryt važiuojantiems vairuotojams įkyrėjo nuolatinės kamšatys. Vykstant kelio darbams, mašinų eilės į miestą juda dar lėčiau.

Klaipėdiečiai piktinosi, kad esą prasidėjus rugsėjui piko valandomis užkišamos visos įvažos į miestą.

Štai rytais važiuojant iš Slengių gyvenvietės Liepų gatve penkių kilometrų atstumo kelionė gali trukti nuo 40 min. iki valandos.

Kadangi gyvenančiųjų užmiestyje daugėja, manoma, kad ši problema ateityje – tik didės.

Situacija prastesnė ir dėl šiuo metu ties Liepų g. 81 sklypu vykstančių naujo prekybos centro statybų. Čia sykiu platinama važiuojamoji kelio dalis, tiesiamas naujas asfaltas.

Vykstant darbams šioje zonoje ribojamas greitis iki 30 km/val.

Kitokių eismo pokyčių dienos metu nenumatyta.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

Statybas vykdo bendrovė "Binkauskas ir Stašinskas", subrangovas – "Eurovia Lietuva".

"Dienos metu tik truputį apribojome greitį. Juostų neuždarinėjame ir ryte piko metu tikrai stengiamės netrukdyti į darbus skubantiems gyventojams. Dalį asfalto jau uždėjome, įrengėme greitėjimo juostas, išplatinome gatvę, dabar tvarkome centrinę salelę, atnaujinsime visus bortelius ir dėliojamės planus kitos savaitės asfaltavimo darbams", – vardijo bendrovės "Binkauskas ir Stašinskas" statybos darbų vadovas Viktoras Vasiliauskis.

Juostų neuždarinėjame ir ryte piko metu tikrai stengiamės netrukdyti į darbus skubantiems gyventojams.

Nors anksčiau planuota pakloti asfalto dangą dar rugsėjį, dabar žadama tai padaryti kitą mėnesį.

"Per spalį visus didžiuosius ardymo ir atstatymo darbus turėtume padaryti. Liks tik smulkūs dažymo ir ženklinimo darbai", – teigė V.Vasiliauskis.

Jis patikino, kad Liepų gatvės asfaltavimo darbai vyks nakties metu, todėl miestiečiai nepatogumų esą nepajaus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Virgis

Virgis portretas
Ar butina vaziuoti liepu gtv.vaziuoju per tauralauki,jokiu eiliu ir pasiekiu tiksla greiciau, yra ir kt keliu pasiekti miesta.

Čiunga Čanga

Čiunga Čanga portretas
Kažkas nesupranta jumoro ir puola įsižeidinėti ...O kas vairuotojams belieka daugiau? Belieka tik juokauti ... apie princeses ir princus ant metalinių žirgų...

ciunga ciangai

ciunga ciangai portretas
tau navigacija ir pusrutuliai neveikia? kalba eina apie eisma i miesta anksti ryte, kai spustys susidaro. ar nebusi vienas ish tu tarpkojo kasytoju ziurinciu i pravaziojancias auto ir svajojantis apie blondine?
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių