Kur KIaipėdoje bus nutiesti nauji dviračių takai?

  • Teksto dydis:

Vasarai įsibėgėjant, vis daugiau žmonių automobilius keičia į ekologiškas dvirates transporto priemones.

Siekiant užtikrinti pastarųjų saugų eismą, Klaipėdoje nuolat gerinama dviračių takų infrastruktūra.

Kaip praneša savivaldybė, susisiekimas dviračiais ir toliau gerės – nauji takai bus įrengti greta šiuo metu rekonstruojamų gatvių.

„Ties Tilžės gatve, nuo geležinkelio pervažos iki Sendvario žiedinės sankryžos. Šilutės plente: nuo Sendvario žiedinės sankryžos iki Kauno gatvės sankryžos. Taip pat Joniškės gatvėje nedidelės atkarpėlės bus sujungto. Vienas iš didesnių darbų – Taikos prospekte: nuo Sausio 15-osios iki Kauno ir Taikos prospekto sankryžos“, – sako Klaipėdos miesto savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas. 

Daugiau informacijos – vaizdo įraše:

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kada pagaliau bus nutiestas dviračių takas nuo plytinės -Labrenciškės keliu link Girulių ,NES TEN VAŽIUOJANT YRA VIENAS ŽINGSNIS IKI NELAIMĖS

.

. portretas
Gal pradžiai Manto g. atnaujinkite žymėjimus dviratininkams.

Viniui

Viniui portretas
Teisingai, visus susodint prie auto vairo ir paskui galite dejoti, kad kodel susidaro dideles spustys, o vazineti dviraciu isvis yra visiskai beprasmybe ir per letai ir dar turi per kiekviena pereja vestis kas 50m (butu protingiau buve sustoti ir vaziuoti is leto) kur tokia praktika kitoje salyje taikoma nebent Siaures Korejoje, bet aisku kaip tokiam uzkietejusiam auto vairuotojui kaip tu bus visiskai neidomu.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių