Ko gėdijasi nuogaliai?

Klaipėdietei kilo klausimas – kam nudistams pajūryje persirengimo kabinos, jei jie ir taip vaikštinėja nuogi?

Moteris atkreipė dėmesį, kad Nudistų pliažo teritorijoje yra keturios persirengimo kabinos. Jos galva, tai yra per daug.

"Visos, veikiausiai, keturios, persirengimo kabinos yra būtent nudistų pliažo zonoje. O į dešinę, link Kukuliškių baterijos, nėra nė vienos. Kokio velnio persirengimo kabinos nudistų pliaže? Ten baisu nueiti persirengti, nes vyrai demonstruoja savo grožybes jau prie pat nudistų pliažo ženklo ribos. Neskanus ir kvailas sprendimas", – pasipiktino poilsiautoja.

Biudžetinės įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" vadovas Olegas Mariničius priminė klaipėdietei, kad oficialūs pliažai yra tik ten, kur driekiasi Klaipėdos miesto ribos.

"Kiek pamenu, Nudistų pliažu ir baigiasi miesto pliažo ribos. O persirengimo kabinų skaičius priklauso nuo pliažo lankomumo. Pagal tvarkas vienos kabinos reikia bent jau šimtui žmonių. Nors pačių kabinų nuolat trūksta, mes patys jų daugiau norėtume", – paaiškino O.Mariničius.

Norėčiau aš pats išgirsti nudistų paaiškinimą, ką jie veikia persirengimo kabinose.

Šiai vasarai gelbėtojai patys meistravo persirengimo kabinas ir sezono pradžioje jų atsirado Smiltynėje esančiame nudistų pliaže.

"Iki šių metų Smiltynėje, Nudistų pliaže, nebuvo nė vienos kabinos. Tris pastatėme", – patikino O.Mariničius.

Olegas Mariničius. Vytauto Petriko nuotr.

Iš viso gelbėtojai planuoja dar pagaminti 12 papildomų kabinų, kurių trūksta pliažuose.

"Skundų visokių gauname. Pavyzdžiui, kodėl tiek daug akmenų Nudistų pliaže? Esą blogai prižiūrime. Ir kabinų reikia. Man pačiam įdomu, kam nudistų pliaže persirengimo kabinos? O kam tuomet Moterų pliaže? Aš tų dalykų nesuprantu. Jiems veikiausiai reikia", – svarstė O.Mariničius.

Gelbėtojams ne pirmą kartą tenka aiškintis situaciją dėl nudistų pliažo. Buvo sulaukta skundų, esą nudistų paplūdimys turėtų būti kone dvigubai didesnis.

"Šis paplūdimys yra 200 metrų ilgio. Nežinau, kas čia rulete matuoja metrus. Skundžiasi ir skundžiasi. Norėčiau ir pats išgirsti nudistų paaiškinimą, ką jie veikia persirengimo kabinose. Bet įstatyme nepaaiškinta – nuogiems ar ne, bet persirengimo kabinos turi būti", – šypsojosi O.Mariničius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vrot

Vrot portretas
Ruskiai suskiai mus gąsdina, kad užsuko dujas. Štai ką jiems pasakysiu: pošly vy so svajom gazom v žopu, suky dalbajoby jobanyje svolačy maskali.

Patikslinam info

Patikslinam info portretas
uglumino aukšto rango karininko , Paplūdimių direktoriaus klausimas, "Kam persirengimo kabinos Moterų plaižupse"... Ir tai viešai kalba brandaus amžiaus šeimos tėvas, gal turintis dukterų , žmoną, marčių? Priminsiu ponui Mariničiui, kad moterys turi tam tikrų fiziologinių skirtumų, ypatingų dienų per mėnesį. Užieiti į persirengimo kabiną turint tokias "ypatingas dienas", apsisaugoti nuo viešų akių moteriims, mergaitėms BŪTINA, gerbiamas pone Olegai! Persirengimo kabinose Moterų paplūdimiuose būtina ir šiušliadežė. Suprantu, kad slaviškos prigimtiems žmogui higiena- ne tokia kasdienė, bet Jus juk dirbote Briuselyje, lankėtės daugybėje užsienio šalių? O štai dėl nudistų "kabinų - meilės kambarėlių" tikrai sutinku su Jūsų nuomone. Bardako Lietuvojs paplūdimiuose tikrai nereikia, nebent Jūs siektumėte tapti Laisvės partijos nariu

Eei

Eei portretas
Nudistai ir Eksgibicionistai tai skirtingi dalykai nepainiokite:) Ir aplamai kam tos kabinos isisuki i rankšlosti ir persirengi:)
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių