Klaipėdos savivaldybėje – vakansijos

Klaipėdos savivaldybė ieško, kas galėtų užimti savivaldybės administracijos vyriausiojo patarėjo pareigas, taip pat paskelbtas konkursas ir Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro direktoriaus postui užimti. Abi pareigybės yra gana solidžiai apmokamos.

Po Klaipėdos savivaldybės administracijos pertvarkos, kuri buvo baigta pernai balandį, nebeliko departamentų direktorių, visiems jiems buvo pasiūlytos naujos savivaldybės administracijos vyriausiųjų patarėjų pareigybės.

Didžioji dalis buvusių savivaldybės departamentų vadovų su naujomis pareigomis sutiko, vienas išėjo į užtarnautą poilsį, kita direktorė perėjo dirbti į kitą įstaigą.

Šiuo metu Klaipėdos savivaldybėje yra aštuoni vyriausiųjų patarėjų etatai, užimti tik šeši.

Vienam jų, kurio sritis būtų formuoti ir įgyvendinti švietimo, sporto bei kultūros politiką mieste, konkursas skelbiamas jau antrą kartą.

Konkursantai dar turi galimybę pateikti dokumentus iki vasario 23 d.

Pirmajame konkurse dalyvavę pretendentai esą neatitiko kriterijų.

Klaipėdos savivaldybės Personalo skyriaus vedėjos Ingos Gelžinytės-Litinskienės teigimu, netrukus bus ieškoma ir dar vieno savivaldybės administracijos vyriausiojo patarėjo – šįkart IT sprendimams įgyvendinti.

Vyriausieji patarėjai Klaipėdos savivaldybėje 2020 m. IV ketvirtį uždirbo vidutiniškai 2,8 tūkst. eurų neatskaičius mokesčių.

Savivaldybė organizuoja ir dar vieną konkursą – Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro direktoriaus pareigoms eiti.

Ši vieta atsilaisvino po to, kai ilgametis įstaigos vadovas Ignas Kazakevičius nusprendė trauktis.

Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro vadovas skiriamas penkeriems metams, vidutinė direktoriaus alga 2020 m. siekė 2,1 tūkst. eurų neatskaičius mokesčių.

Dokumentus konkursui į šias pareigas dar galima pateikti iki vasario 14 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geriau pasidomėkite,

Geriau pasidomėkite,  portretas
Kas darosi viešajame transporte. Pvz. 9 autobusai nuo ankstaus ryto būna perpildyti. Užimtos ne tik sėdimos visos vietos, bet ir tarpuose prisigrūdę .11 d. autobusas, turėjęs būti Žardės stotelėje ,vėlavo 10 min. Buvo pilnas, daug stovinčių keleivių.Pakelyje įlipo dar daugiau. Atsidarinėjo tik vienos priekinės durys . Ir žmonės brovėsi iš galo į priekį, kad išlipti. Kaip saugus atstumas, ar laukti iki 10 valandos?

bezdalai kabinetiniai

bezdalai kabinetiniai portretas
mažinti tuos darmajiedus ir valkatas per puse

Aušra Kuzminskienė

Aušra Kuzminskienė portretas
O varguoliai dalyvauti gali? Dirbi ir tobulėji, juk tokios Europos sąjungos vizijos. Norėčiau pasivaikščioti tuo keliuku ir už mažesnę algą. Lauksiu pakvietimo juk niekas neina. Paprašyti reikia.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių