Klaipėdos Karlskronos aikštėje – išmanioji laboratorija

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos „Interaktyvi vasaros skaitykla“ Liepos 10 d. nuo 12–17 val. vaikus ir suaugusius kviečia į išmaniąją laboratoriją Karlskronos aikštėje, prie kurios jungiasi projekto „Prisijungusi Lietuva“ komanda, Lietuvos saugesnio interneto centras bei Šilutės rajono savivaldybės Fridricho Bajoraičio viešoji biblioteka su analogų neturinčiais interaktyviais kubais „iMO-Learn“

Visą dieną dalyvaudami interaktyviose veiklose, lankytojai daugiau sužinos apie skaitmeninių technologijų teikiamas galimybes, suks „laimės ratą“, dalyvaus saugių slaptažodžių dirbtuvėlėse, mokysis saugaus elgesio internete gudrybių bei išmėgins žaidimus su interaktyviais kubais. Vaikus pakviesime prisijungti prie organizuojamų robotų kovų bei pasiskraidymų su dronais.

Dienos programa:

12–15 val. Projekto „Prisijungusi Lietuva“ skaitmeninė edukacinė programa „Išmani bendruomenė“. Kviečiame bendruomenės narius sukti „laimės ratą“ ir taip interaktyviai pasitikrinti savo žinias bei laimėti projekto prizų!

13.30–14.30 val. Lietuvos saugesnio interneto centro (Draugiškas internetas) žaisminga edukacinė veikla vaikams „Saugus internete ir vasarą!”: nuotraukų skelbimas internete, saugių slaptažodžių dirbtuvės, vasara be interneto.

14–17 val. Žaidimai su interaktyviais kubais „iMO–Learn“ (Šilutės rajono savivaldybės Fridricho Bajoraičio viešoji biblioteka). Robotų kovos, dronai.

Tai veikla leidžianti aktyviai mokytis, lavinti kūrybiškumą, komandinį darbą. Šie kubai – analogų neturintis, unikalus ir revoliucinis mokymosi būdas, sujungiantis dinaminį sėdėjimą ir skaitmeninį kinestetinį mokymąsi. Žaidimų metu dalyviai atliks balansinius pratimus, gavę paveikslėlį ir užduoties schemą, statys iš kubų nesudėtingus statinius, ridens raides ir galvos žodžius, spręs galvosūkius, lenktyniaus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių