Klaipėdos „Atlantą“ paliko prezidentas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities futbolo bendruomenėje permainos. Klaipėdos apskrities futbolo federacijos prezidentas Romualdas Jonaitis atsisakė savo turėtų „Atlanto“ klubo akcijų ir užimtų visuomeninių prezidento pareigų.

Nuo šiol buvęs vienas iš komandos savininkų koncentruosis į darbą su jaunimu bei į šios sporto šakos infrastruktūros tobulinimą regione.

Nuo 2012 m. „Atlanto“ prezidento pareigas ėjusiam verslininkui R.Jonaičiui pavyko klubą prikelti naujam gyvenimui po bankroto procedūrų ir tokių būdu suteikti džiaugsmo bei naujų emocinių išgyvenimų vietos sirgaliams. Klubas visą tą laiką kovojo dėl pagrindinių apdovanojimų Lietuvos aukščiausioje lygoje.

Komanda 2013 m. tapo šalies vicečempionais, o 2014 ir 2015 m. užėmė trečiąją vietą. Taip pat keturis sezonus iš eilės rungtyniavo Europos lygos atrankoje.

„Išeinu iš klubo su geriausiais prisiminimais. Kartu su fanais ir komanda patyrėme pakilimų bei kartu įveikėme iššūkius. Dėkoju rėmėjams, draugams, kurie palaikė ir tikėjo mūsų vizija įvairiais momentais, sirgaliams, kurie niekada neatsuko nugaros ir stovėjo mūru už savo komandą. Didelis dėkui šeimai, kurios parama buvo pati svarbiausia bei būtiniausia. Linkiu klubui toliau sėkmingai puoselėti savo vertybes ir būti Lietuvos futbolo elite“, – sakė R.Jonaitis, nuo šiol visas jėgas skirsiantis apskrities futbolui.

„Futbolas mano gyvenime užima svarbią vietą, todėl toliau vykdysiu savo pareigas kaip Apskrities futbolo federacijos vadovas bei atstovausiu regioną Lietuvos futbolo federacijos Vykdomajame komitete. Artimiausiu metu tęsiu pradėtus Klaipėdos futbolo infrastruktūros tobulinimo darbus bei vaikų futbolo vystymo procesus“, – apie numatomus pokyčius kalbėjo KAFF prezidentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
vaiku futbolas- Lietuvos sporto ateitis.. jei ta suparasi ir i ta koncentruosies- lenkiu pries tave galva.. rezultatu is karto nebus, bet tu paziurek bachuriukams i atsidavusias futbolui akis..tai ne, atsiprasant, krepsininkai, tai zymiai aukstesnis lygis, iskaitant intelektualini.. vaikams reikia salygu ir atsidavusiu vadovaujanciu zmoniu.. rezultatai bus!..

Fanas

Fanas portretas
Romai, Sekmes!!! Pakelk vaiku futbola, o jie pakels Atlanta ir Rinktine!

ziurkes bega pirmos

ziurkes bega pirmos portretas
ziurke is skestancio laivo?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių