Klaipėdietės butą kuopė dvi dienas

Sportininkų gatvės 8 namo administratoriaus darbuotojai dvi dienas kuopė senolės, kuri iš konteinerių tempė šiukšles, būstą. Išvežti trys dideli konteineriai – apie 60 kubinių metrų atliekų.

Įmonės „Vitės valdos“ direktorius Vaidas Barakauskas pasakojo, kad šiukšlių buvo tikrai daug. Butui iškuopti buvo naudojami konteineriai, skirti stambiagabaritėms atliekoms ar statybiniam laužui.

„Atrodė, kad močiutė pati susivokė, ką daro. Pradėjo tvarkytis“, – pasakojo vadovas.

Namo prižiūrėtojai norėjo ir dezinfekuoti patalpas, tačiau nebuvo kur laikinai apgyvendinti garbaus amžiaus moters. Pasak V. Barakausko, pensininkė žadėjo pati pabaigti tvarkytis.

„Kvapas dar yra. Stebėsime situaciją toliau. Žinoma, negalime atmesti galimybės, kad moteris vėl neš atliekas iš konteinerių į butą“, – atkreipė dėmesį vadovas.

Sportininkų gatvės 8 daugiabučio namo gyventojai jau daugiau nei dešimt metų kentė baisią smarvę, būrius tarakonų ir kitus parazitus, kurie atkeliaudavo iš kaimynės buto.

Garbaus amžiaus moteris į savo būstą tempė įvairias atliekas iš konteinerių.

Praėjusią savaitę klaipėdietės butą iškuopė namą prižiūrinčios įmonės darbuotojai. Teismas davė leidimą patekti į moters būstą ir jį iškuopti. Visą procesą fiksavo antstolis.

Bute buvo kalnas šiukšlių, kurios vos nesiekė lubų. Visur ropojo tarakonai. Atidarius duris, iš buto pasklido baisi smarvė.

Konteineris šiukšlėms buvo pastatytas gatvės pusėje. Ant lango sumontuotas specialus lovys, per kurį buvo metamos šiukšlės. Dvokas iš buto pasklido po visą Sportininkų gatvę.

Moteris tvarkytojams tvirtino, kad tai per 18 metų užgyventas jos turtas.

Šis atvejis pirmas uostamiestyje, kada būstas, į kurį tempiamos šiukšlės, iškraustomas be savininko sutikimo, o gavus teismo leidimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KLB

KLB portretas
Kodel ,porai dienu,negalejo apgyvendinti kriziu centre,ar kaip ten ta istaigaprie sveikatos centro,ar priklausomybes ligu skyriuje,juk ji serga priklausomybe nuo daiktu?O dabar kas is to,kad isvale,visokia bjaurastis visvien liko ir sliaus toliau visomis kryptimis.

klasimėliai

klasimėliai portretas
O tai kur buvo "babytė", kai jo butą tarkė? Ar pas ponią Daujotienę? Ir kiek kainavo kuopimas? Ar sūnus apmokės tą sumą, kai paveldės butuką?

taigi ta senolė

taigi ta senolė portretas
kategoriška atsisakė kažkur važiuoti.O prievarta va tokių bepruočių netur teisės paimt.Gerai čia Dujotienė/saviv.soc.skyrius/pasakė, tipo "kaimynų geranoriškumas turi būti..":D)Priprato blee valdžaigyvia visus pūlinius mesti ant visuomenės galvos:"skendimas-pačių skestončiųjų reikals".
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių