Kaip Naujuosius metus švęs klaipėdiečiai?

Senkant paskutinėms 2018 - ųjų valandoms, daugelis klaipėdiečių jau žino kaip pasitiks artėjančius Kiaulės metus. Senamiesčio gatvėse sutikti gyventojai Naujuosius žada švęsti ne triukšminguose vakarėliuose, o šeimos narių ir artimųjų draugijoje.

Rita:

– Naujuosius sutiksime namuose, draugų apsuptyje. Kiek man žinoma, grandiozinių renginių mieste neorganizuojama, tad šventinius fejerverkus stebėsime iš balkono. Po vidurnakčio planuojame eiti į miestą, galbūt užsuksime pasėdėti į kokią kavinę.

Ernesta:

– Kadangi auginame mažą vaiką, šventė tikrai nebus triukšminga. Į didesnes susibūrimo vietas neisime, vidurnakčio lauksime namuose. Mažylė anksti užmiega, tad gali būti, jog šventinių fejerverkų ir nesulauksime.

Rimantas:

– Šiemet švęsiu draugių būryje. Naujuosius pasitiksime Gargžduose. Pasigrožėsiu miesto eglute, fejerverkais. Švenčių proga miestiečiams norėčiau palinkėti meilės ir džiaugsmo, kad ateinantys metai į kiekvieno gyvenimą atneštų laimę.

Valentina:

– Kartu su vyru gyvename Italijoje. Šiemet Naujuosius nusprendėme sutikti Lietuvoje. Planuojame švęsti drauge su šeima, artimaisiais. Norėtume spėti ir fejerverkus pamatyti, nežinau ką artimieji bus suplanavę. Klaipėdiečiams norėčiau palinkėti, kad ateinančiais metais širdis užlietų dvasinė ramybė ir šiluma.

Romandas:

– Galvojame drauge su šeima keliauti į Palangą. Klaipėdoje iš Piliavietės aikštės į dangų bus paleisti šventiniai fejerverkai. Šiemet uostamiesčiui jų nupirkta už beveik 3500 eurų. Stebėsiu kaip jie sužėrės danguje.

Laima:

– Naujuosius sutiksime drauge su anūkėliu. Išleisime vaikus švęsti. Naujųjų proga miestiečiams norėčiau palinkėti meilės, sveikatos, laimės ir daugiau tolerancijos vienas kitam.

Domas:

– Šiemet per Naujuosius dirbsiu. Fotografuosiu koncertą Švyturio arenoje. Po renginio skubėsiu namo. Manau, kad ilsėsiuosi ir pro langą stebėsiu fejerverkus. Miestiečiams linkiu šventes sutikti su šypsena.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rita

rita portretas
imk- 3322233332223 arba jei neprisiskambysi-lauksiu taves Kairiu poligone prie 8 pusies ,rankoj turesiu laikrasti Jurbarko zinios ir busiu be batu

rita

rita portretas
duok numeriuka :D
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių