Į Dituvą – papildomas reisas

  • Teksto dydis:

Padidėjus į užmiesčio sodus vykstančių klaipėdiečių srautams, nuo šiol darbo dienomis 40-ojo autobuso tvarkaraštis pasipildys dar vienu reisu.

Autobusas iš „Naujojo Turgaus“ stotelės išvyks 10:10 val. Į „Pasažo“ stotelę, kur taip pat įlipa nemažai keleivių, jis pagal tvarkaraštį atvažiuos 10:17 val.

Šis reisas, kaip tikimasi, tiks ir keleiviams, kurie kelionei į sodus rinkdavosi ankstesnį, 9:46 val., reisą.

Atskirų reisų keleivių skaičius rytais šiuo metu keičiasi neprognozuojamai, todėl gali tekti riboti keleivių laipinimą viename.

Tai būtų siekiama daryti dėl pačių keleivių saugumo. Todėl nepatekusiųjų į 9:46 val. autobuso maršruto reisą prašytume palaukti kito autobuso, juolab kad intervalas tarp šių reisų nėra didelis.

Taip į Dituvą klaipėdiečiai bus vežami balandžio 6, 7, 8, 9 dienomis.

Nuo balandžio 10 dienos visuose sodų maršrutuose, tarp jų ir Dituvos krypties, įsigalios nauji sezoniniai tvarkaraščiai. Juos paskelbsime kitą savaitę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geriau

Geriau  portretas
21-22 val vakaro paleistų į Dituvą ir atgal. Dabar iš darbo nėra kuo parvažiuot.Be to mieliau kiti ir nesusavo automobiliais o su vieš.transportu važiuotų.Deja nei miesto nei rajono vadams neužtenka smegenėliu padaryt ka žmonėms būt geriau
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių