Gedminų gatvėje – darbų įkarštis

Dešimtmečius remonto nemačiusi Gedminų gatvė netrukus pasikeis neatpažįstamai. Iki rugsėjo 1-osios turėtų būti pakeisti visi šios gatvės šaligatviai ir kelio danga.

Šiuo metu rangovai ardo senus šaligatvių bortus ir keičia naujais.

Senas ir išsiklaipiusias plyteles pakeis naujos, o netrukus bus pradėta kloti ir ištisinė danga. Šiuo metu kelininkai jau yra nuėmę senojo asfalto viršutinį sluoksnį.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjos Irenos Šakalienės, ši gatvė remontuota senokai, todėl nuspręsta pakloti ištisinę asfalto dangą.

"Darbus vykdo įmonė "Eurovia Lietuva". Pagal sutartį jiems numatyta pusė metų, tačiau rangovas pažadėjo suspėti iki rudens. Viliamės, jog per tris ar keturis mėnesius darbai bus baigti", – kalbėjo I.Šakalienė.

Kelininkai nežada gaišti laiko, todėl miestiečių automobilius, kurie palikti gatvėje, nuspręsta priverstinai patraukti.

"Iki Gedminų gatvės jau yra sutvarkytas vadinamasis eglės takas, tad, suremontavus šaligatvius Gedminų gatvėje, situacija tikrai pasikeis", – patikino I.Šakalienė.

Šių darbų vertė siekia 464 tūkst. eurų.

Netrukus prasidės darbai Jurginų, Šermukšnių gatvėse ir Šilutės plente. Pastarajame bus remontuojami prasčiausios būklės ruožai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulei

Saulei portretas
O tu prie kurių, kad tokia sunerimusi dėl betvarkės?

Saule

Saule portretas
Įdomu kada alhogolikų ir narkomanų parkelį tarp Gedminų ir Vėtrungės mokyklų sutvarkys arba panaikins.Visi slepiasi po medžiais ir išdarinėja visokias nesamones. Iš vienos pusės nuardė tvoras,okas toliau,kodėl neatliko darbo iki galo?

kas atsakys

kas atsakys  portretas
už tilžės gatvėje laužomas mašinas?jau kelinti metai
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių