E. parduotuvė ar svetainė – greitai ir kokybiškai

  • Teksto dydis:

Netikėtai šalį sukausčiusi pandemija parodė, kad verslas internete gali tapti galimybe nestabdyti veiklos bet kokiai verslo rūšiai. Veiklos sėkmę virtualioje erdvėje smarkiai lemia internetinės svetainės potencialas. Virtualūs įmonės „namai“ turi būti patrauklaus dizaino, patogūs ir kokybiški.

Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

Absoliuti dauguma verslo įmonių šiuo metu lengvai aptinkamos internetinėje erdvėje, o kai kurie verslininkai veiklą plėtoja išimtinai tik virtualiai – klientų laukiama elektroninėse parduotuvėse, internetinėse svetainėse.

Specialistai neabejoja, kad norint pritraukti klientų ir pajamų įmonės internetinė svetainė tiesiog privalo būti patrauklaus dizaino ir aukštos kokybės, patogi, atitinkanti konkrečią verslininkų veiklos sritį, tenkinanti klientų poreikius.

Todėl internetinių „namų“ kūrimą bei priežiūrą raginama patikėti profesionalams. Jau daugiau nei 17 metų šioje srityje dirbanti ir įmonė „OWEXX“ elektroninę parduotuvę ar interneto svetainę gali parengti vos per vieną dieną ir už ypač patrauklią kainą.

Įmonės atstovas Viktoras Tolvaiša paaiškino, kad klientams siūloma rinktis iš daugiau nei 30 tūkst. skirtingų ir kokybiškų svetainių ir elektroninių parduotuvių šablonų. Tai yra didžiausias siūlomas šablonų kiekis Lietuvoje.

„Nuo kitų šios srities verslininkų skiriamės tuo, jog turime ne tik nemažą kiekį šablonų, tačiau pasiūla nuolat pildoma naujomis svetainėmis ir elektroninėmis parduotuvėmis, kuriose naudojamos vis naujesnės technologijos. Klientai gauna vis naujesnius produktus, tačiau ir senesni produktai yra geros kokybės“, – pabrėžė pašnekovas.

Vos keli eurai per mėnesį

Su visais esamais šablonais, siūlomomis kainomis galima susipažinti owexx.lt arba owexxhosting.lt interneto svetainėse.

„OWEXX“ klientams siūloma rinktis iš skirtingų būdų mokėti už paslaugas, tai įmonei leidžia išlaikyti konkurencingas ir patrauklias kainas.

Tiems įmonės klientams, kurie dar tik pradeda veiklą, nori išsibandyti ar dėl kitų priežasčių, siūloma rinktis elektroninės parduotuvės ar interneto svetainės nuomą. Tokiu atveju verslininkams už interneto svetainę per mėnesį gali tekti mokėti vos po 2,99 euro, o už elektroninę parduotuvę – 7,99 euro.

„Gali prisidėti po kelis eurus už papildomus modulius, kurių pageidautų užsakovas. Tačiau iš esmės žmogus gali pradėti verslą į internetinę svetainę ar elektroninę parduotuvę investavęs 150–200 eurų per pirmuosius metus“, – apibendrino įmonės atstovas.

Taip pat žmonėms sudaromos galimybės ir nuomojamą produktą įsigyti.

Stabilu ir patikima

Verslininkus, dar tik žengiančius į elektroninę erdvę arba norinčius atsinaujinti, „OWEXX“ komanda konsultuoja, padeda pasirinkti konkrečiai veiklai labiau tinkantį ar finansinius lūkesčius labiausiai atitinkantį parduotuvės ar svetainės šabloną.

Įsigijus ar išsinuomojus produktą jo naudotojui suteikiama visa reikalinga informacija apie valdymą, iškilus problemoms teikiamos konsultacijos, galima užsisakyti ir papildomų elektroninės parduotuvės ar interneto svetainės aptarnavimo paslaugų.

„Jeigu bus problemų – mes jas galėsime išspręsti. Nebus taip, kaip pasirinkus nepatikimą žmogų ar įmonę, kai atsiradus problemoms nutraukiami visi kontaktai ir tenka ieškoti, kas visą sumaištį suvaldys. Su interneto projektais dirbame daugiau nei 17 metų, tai yra garantija, kad klientas gauna kokybiškas paslaugas ir servisą“, – pastebėjo pašnekovas.

Be to, visi „OWEXX“ diegiami šablonai yra visiškai pritaikyti naršantiems tiek telefonais, tiek planšetiniais kompiuteriais.

Visus „OWEXX” siūlomus šablonus galima rasti ir įvertinti internete: https://www.owexx.com/svetainiu-kurimas/paslaugos/interneto-svetainiu-nuoma ; https://www.owexx.com/elektroniniu-parduotuviu-nuoma/ arba https://www.owexxhosting.lt/el-parduotuves-nuoma.

Įmonės atliekami individualūs projektai bei informacija apie kitas paslaugas – https://www.owexx.com/svetainiu-kurimas/atlikti-darbai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių