Dviračių tako palei Danę tiesimas užsitęsė

Nutiesti dviračių taką palei Danę šiemet, kaip planuota, nebus spėta.

Nutiesti dviračių taką palei Danę šiemet, kaip planuota, nebus spėta. Darbus teks nukelti kitiems metams. Nuo jų grafiko yra atsiliekama apie porą mėnesių.

"Ne viskas vyksta pagal planą. Rangovai nuo grafiko atsilieka porą mėnesių. Buvo įsivažiavę, bet žiemą nieko nebepavysi", – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vyriausiasis specialistas Romualdas Stasiulis.

Jo nuomone, atsilikimas susidarė, nes rangovas lėtai dirba.

"Realių kliūčių nėra. Pavasarį jie vėlai pradėjo darbus. Galėjo jau gegužę dirbti, o pradėjo tik vasarą", – komentavo R.Stasiulis.

Sutartį su dviračių taką tiesiančia įmone savivaldybė pasirašė prieš daugiau nei metus. Jis turėjo būti nutiestas iki šių metų pabaigos.

Naujasis dviračių ir pėsčiųjų takas bus 7 kilometrų 237 metrų ilgio.

Jis drieksis Danės upės slėnio teritorijoje nuo Biržos tilto pietinės krantinės iki Liepų gatvės tilto per upę ir šiaurine krantine nuo Liepų gatvės tilto iki Palangos kelio.

Takas taip pat kirs Klaipėdos universiteto Botanikos parko teritoriją.

Dviračių ir pėsčiųjų tako įrengimas atsieis per 7,8 mln. litų. Didžioji dalis lėšų – 6 mln. litų – gauta iš ES fondų, likusią dalį pridės savivaldybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

agentas

agentas portretas
O autorė neskiria kranto ir krantinės sąvokų. Didesnėje dalyje jokių krantinių niekada net nebuvo.

Bijūnas

Bijūnas portretas
Žinoma, ponas Stasiulis negali būti melagis. Jis tik šiek tiek pagražina padėtį, kai kalba apie dviejų mėnesių vėlavimą. Mano supratimu, dar nė pusė darbo nepadaryta.

Bauda

Bauda portretas
O kokia bauda ar kita sankcija uz velavima numatyta rangovui?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių