Aikštelę atvers po mėnesio

Didžiosios Vandens gatvės pradžioje, ties susikirtimu su Tiltų gatve, visiškai atnaujinta automobilių stovėjimo aikštelė. Per kelis mėnesius buvo sutvarkytos požeminės komunikacijos ir paklota nauja moderni danga. Tačiau šią savaitę darbininkai vėl iškėlė grindinio akmenis, kad įrengtų atitvarus.

Aikštelę planuojama atidaryti tik po mėnesio, kai bus baigta tvarkyti Didžioji Vandens gatvė.

Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus patarėjas Romualdas Stasiulis patikino, kad automobilių aikštelė Tiltų gatvėje bus atverta, kai tik komisijai atiduos vertinti suremontuotą Didžiąją Vandens gatvę.

„Ši aikštelė yra Didžiosios Vandens gatvės priklausinys. Kai tik tą gatvę pabaigsime ir atiduosime vertinti, iškart atversime ir automobilių aikštelę. Tai turėtų įvykti maždaug po mėnesio“, – teigė R. Stasiulis.

Šią savaitę darbininkai sumanė įmontuoti atitvarus, kad kas nors nesumanytų važinėti šaligatviais, tad vėl buvo iškelti ką tik suremontuotos aikštelės grindinio akmenys.

Pernai liepą, pabaigus Sukilėlių gatvės atnaujinimą ir atvėrus ją klaipėdiečiams bei svečiams, darbai persikėlė į kitas senamiesčio gatves.

Jau daugiau nei pusę metų vyksta Didžiosios Vandens gatvės atnaujinimas, baigiamas Teatro ir Daržų gatvių remontas.

Visų senamiesčio gatvių atnaujinimo darbų vertė – 3,5 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

reikia galvoti į ateitį

 reikia galvoti į ateitį portretas
Tik Teatro gatvė bus patogi ir žmonėms ir automobiliams reikėtu ir Turgaus gatvę bei aikštę prie teatro iškloti tokia pat lygią danga kaip klojama Teatro gatvėje ,nes akmeniniai brukiai jau praeitis Europos miestų centruose .,

Dėl Žvejų gatvės

Dėl Žvejų gatvės portretas
Teko pasikalbėti su darbininkais klojančiais akmeninį grindinį Žvejų gatvėje. Praėjo gal mėnuo, gal truputį daugia. Matau betoninis šulinys gatvės vidurinėje dalyje. Darbininkas įlipęs į šulinio vidų ir betono pjovimo įrankiu pjauna betoninį žiedą iš vidaus, kad maždaug 30cm jį pažeminti. Aš paklausiau šalia dirbančio darbininko, kodėl šulinys iš karto nebuvo sumontuotas reikiamo aukščio. Atsakymas: darbų eigoje, pasikeitė projektas..... Ir pridūrė: mes jau paklojome akmens grindinį Žvejų gatvės pradžioje nuo Tiltų gatvės. ( kavinė Coffe Inn), bet statant Salamander viešbutį kai reikės įrengti viešbučio komunikacijas, grindinys vėl bus išardytas. Kaip ten sakoma: kairė nežino ką daro dešinė. ( Rankos iš užpakalio auga).

Teleu

Teleu portretas
Reikejo palikti erdve su suoliukais butu buve patogiau,dabar 10 masinu stoves ir naudosis tik tie kurie gyvena ,,,,o islaidos irengimui mokame visi ....labai protingas sprendimas ...ha ha ha
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių