Pašėlusi premjera „Šventė tęsiasi! / Rasos 2“ viešės Klaipėdoje

  • Teksto dydis:

Penktadienį Klaipėdoje viešės „Kitoks teatras“ su premjerine komedija „Šventė tęsiasi! / Rasos 2“.

Neįtikėtino populiarumo sulaukusios komedijos „(Ne) galiu tylėti (ne) galiu tylėti / Rasos“ kūrėjų komanda pristato jos tęsinį – komediją „Šventė tęsiasi! / Rasos 2“. Spektaklį režisavo Ričardas Vitkaitis, pjesės autorius – Ramūnas Šimukauskas.

Nuotaikingoje premjeroje publikos laukia atviros moteriškos istorijos, juokingos situacijos, net detektyvinės intrigos bei gyvai atliekamos dainos.

Komedijoje keturios žavios damos iš sostinės pakliūva į miestelio policijos nuovadą. O ten ir prasideda neįtikėtinai juokingi nuotykiai, santykių aiškinimaisi ir moteriškos intrigos, kurias bando numalšinti nuovados policininkas ir jam į pagalbą iškviestas vienos iš damų vyras. Kaip intrigavo kūrėjai, komedijoje sprogs ne tik juoko bomba, o kiekvienas žiūrovas, išėjęs iš salės po spektaklio, išsineš optimizmo ir geros nuotaikos puokštę.

Komedijos aktoriai – žiūrovams puikiai pažįstami iš TV laidų, kino filmų, įvairių teatro projektų – Aušra Štukytė, Vitalija Mockevičiūtė, Gabija Jaraminaitė, Eglė Mikulionytė, Oneida Kunsunga, R.Šimukauskas ir Tadas Gryn žada nepakartojamų emocijų.

Spektaklis „Šventė tęsiasi! / Rasos 2“ kovo 29 d. 18 val. bus rodomas Klaipėdos koncertų salėje (Šaulių g. 36). Trukmė – 1 val. 50 min. (be pertraukos). Bilietus platina „Bilietai.lt“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių