Organizuojama „Pažink save“ stovykla

  • Teksto dydis:

„Pažink save“ stovykloje vyksta aikido treniruotės kartu su „Budokan“ klubu. Dalyviai bus supažindami su kalvyste, tad vaikai patys gali nusikalti pasagą arba vinį. Vyks šokių, teatro, dainavimo pamokos kartu su „Aš čia“ meno dirbtuvėmis, taip pat kaligrafijos, tapybos, juvelyrikos užsiėmimai, DJ pamokos, programavimas ir darbas su 3D spausdintuvu, riedlenčių sportas bei daugelis kitų veiklų.

Stovyklos yra remiamos ES ir Lietuvos Švietimo ir mokslo ministerijos. Vasaros metu stovykloje organizuojama daug išvykų į žinomas Klaipėdos vietas, orientacinės žaidynės bei kelionės į Neringos regioną, kur jaunuoliai ne tik gali mėgautis gamta, saule ir jūra, bet ir turtingu kultūriniu paveldu.

Stovyklas organizuoja viešoji įstaiga „Asmenybės ugdymas“. Tai ne pelno siekianti organizacija, glaudžiai bendradarbiaujanti su Klaipėdos miesto savivaldybe, Švietimo ir mokslo ministerija bei Švietimo mainų paramos fondu.

Kartu su Lietuvos Respublikos ir ES bei TAPK projekto parama siekiame padėti visuomenei pažinti save. Mūsų misija – ugdyti jaunimo savęs pažinimą, profesines ir socialines kompetencijas per menines, sportines, kūrybines ir profesines veiklas. Vizija – tapti geriausiu neformaliojo švietimo ir ugdymo centru Lietuvoje, sudaryti aukščiausio lygio sąlygas sportuoti, dalyvauti meninėse, profesinėse, socialinėse veiklose ir kitaip išreikšti bei pažinti save.

„Pažink save“ mugė

Renginys skirtas Klaipėdos visuomenei susipažinti su stovykloje vykstančiomis meninėmis, sportinėmis, mokslinėmis ir profesinėmis saviraiškos veiklomis iš arčiau. Menininkai ir sportininkai rengs dirbtuves, kurias visi besidomintieji galės išbandyti patys, ir išgirs pačių menininkų kelio pažinimo istoriją.

Išvysite: Aikido, japonų kovos meno, demonstraciją, "Aš Čia" menų dirbtuvių performansą, riedlenčių sporto pristatymą, žongliruotojo pasirodymą ir dirbtuvės, Dj koncertą ir dirbtuvės. Renginio metu skambės gyva muzika.

Renginio pabaigoje skanausime arbatą.

Renginio data – birželio 17 d.

Renginio pradžia – 18 val.

Vieta – Bangų g. 5A, socialinio klubo „Raketa“ terasa



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių