„Lino lėlės“ rodys spektaklį „Žuvėjėlis“

  • Teksto dydis:

Šeštadienį 12 val. Klaipėdos dramos teatro kamerinėje salėje (įėjimas iš Danės upės pusės) klaipėdiečių šeimos teatras „Lino lėlės“ rodys lėlių spektaklį vaikams ir visai šeimai „Žuvėjėlis“.

45 min. trukmės lėlių vaidinimo aktorius, režisierius, dalininkas ir idėjos autorius – Linas Zubė, kompozitorius – Algirdas Zigmantas.

Spektaklis „Žuvėjėlis“ – pasaka apie gerus žmones ir nelabai geras raganas, apie žioplus ir dar žioplesnius po saule gyvenančius paežerės sutvėrimus, apie tuos, kurie susivilioja „gardesne koše“ ir pakliūna į spąstus, ir apie tuos, kuriems „viskas baigiasi laimingai“…

Išraiškingos ir šiltos lėlės, „gyvo plano“ vaidyba, skaidri spektaklio muzikinė atmosfera – tai raktas į liaudies pasakose užkoduotą išmintį apie pasaulio paradoksus, netikėtumus, pavojus ir, žinoma, humorą. Gyvybingą, nerėksmingą, subtilų spektaklio pasaulį kuriantis lėlininkas L.Zubė švelniai paragina žiūrovus įdėmiau pažvelgti į personažų veiksmų logiką, į priežasties ir pasekmės bei tėvų ir vaikų prasmingą ryšį.

Bilietai į spektaklį „Žuvėjėlis“ (lapkričio 5 d. 12 val.) – po 5 eurus.

„Mūsų šeimos teatras skirtas šeimai: tėvui, mamai, vaikams. Skirtas ne tik ateiti į teatrą pažiūrėti, bet paskui ir pasikalbėti“, – tvirtino lėlininkas L.Zubė, savo gyvenimą su teatru susiejęs nuo mažens.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių