Klaipėdos elingą sudrebins grupė „G&G Sindikatas“

  • Teksto dydis:

Po pasirodymo ir didelio gerbėjų antplūdžio Vilniuje repo dievukai atvyksta į uostamiestį. Bilietus į išskirtinėje vietoje – Klaipėdos elinge – vyksiantį "G&G Sindikato" koncertą dienraščio skaitytojai su specialiu kodu gali įsigyti tik už 6 eurus.

Išsiilgusieji pajūrio ir koncertų po atviru dangumi dar gali suspėti į Klaipėdos elingą, kuris mini 100 metų jubiliejų.

2019-ieji paskelbti Didžiojo elingo metais, todėl klaipėdiečiai ir miesto svečiai yra kviečiami į mylimiausių Lietuvoje atlikėjų koncertus unikalioje vietoje.

Šių metų renginių ciklas startuos jau kitą šeštadienį (liepos 20 d.) su populiariausia visų laikų Lietuvos hiphopo grupe "G&G Sindikatas".

Dienraštis "Klaipėda" miesto svečiams ir gyventojams dovanoja išskirtinę galimybę susipažinti su elingo erdvėmis ir išgirsti grupę "G&G Sindikatas" už kone triskart mažesnę kainą.

Internetiniame puslapyje "bilietai.lt", perkant bilietą ir patvirtinus kodą "KLAIPEDA", vienas bilietas kainuos tik 6 eurus.

Koncerto metu M.A.M.A apdovanojimų lyderiai scena dalysis su populiariuoju reperiu, interneto fenomenu Mad Money bei muzikos prodiuseriu, reperiu Niko Barisu.

Renginio pradžia – 20 val., tačiau lankytojai įleidžiami valanda anksčiau.

VIP bilietų turėtojų (jiems nuolaidos kodas nėra taikomas) lauks geriausia matomumo zona, iškelta į trijų metrų aukštį su trijų pakopų pakyla bei stogu.

Renginio organizatoriai tikisi gero oro, tačiau įsigijusieji VIP bilietą gali būti ramūs ir dėl lietaus, nes VIP ložėje bus įrengtas stogas.

Populiariausių Lietuvos atlikėjų koncertai senoviniame Klaipėdos elinge rengiami jau nebe pirmus metus. Taip stengiamasi gaivinti primirštą, tačiau istorijos ir stiprios energijos kupiną unikalią erdvę.

Kaip pasakojo renginių elinge organizatorė Aistė Vitkevičiūtė, pavasarį čia vyko pasiruošimo darbai, demontuoti ir patraukti seni nebenaudojami laivai, teritorija buvo atlaisvinta ir dar labiau pritaikyta atlikėjų pasirodymams.

Organizatoriai džiaugiasi bendradarbiavimu su bendrovės "Kruizinių laivų terminalas" vadovu Alvydu Butkumi, kuris pagelbėjo tvarkant elingo teritoriją ir įgyvendinant techninius sprendimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
RK, negražu. Nepanašus tamsta į analfabetą. Matyt, linkęs pameluoti. Kad ir tamstos paminėtas miesto biudžetas, 2019 m. Valstybės biudžeto dotacijos - 25,7 proc. Dar bus nemažos papildomos tikslinės dotacijos, kokią dalį jos sudarys, kol kas nežinau. Taigi, dalis PVM ir akcizo vis tik tenka miestui. Europos Sąjungos finansinės paramos ir bendrojo finansavimo lėšos - 10,0 proc.Tiek pensininkas, tiek ponas RK su šia pajamų dalimi menkai susiję. Gyventojų pajamų mokestis - 48,5 proc. Taip, ta dalis didžiausia, o tokio mokesčio pensininkai nebemoka, jei nedirba. Tačiau dalis pensininkų dirba, ar ne taip? Be to, per 40 metų pensininkas sumokėjo tiek GPM, kiek tamstai sunku ir įsivaizduoti. Tačiau visa tai ne į temą. Kaip su triukšmu?

RK.

RK. portretas
Paskutiniam: Kokia dalis PVM ir akcizų mokesčių tenka miestui? Jokia. Todėl pripažinkite faktą - miestui pensininkai duoda tik išlaidas ir stagnaciją. Tai reikia pripažinti ir atitinkamai planuoti miesto valdymą. Pensininkai miesto gyvenimo neturi įtakoti, jų laikas praėjo.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Taip, RK, pensininkus reikia šaudyti, tiktai tokio įstatymo dar nėra. Tikiuosi, kai pats tapsi pensininku, toks įstatymas bus priimtas. Be to, nesupranti tamsta, kad ir pensininkai moka mokesčius (PVM, akcizas) ir išlaidauja ne vien iš pensijos (santaupos, vaikų parama). Netiesa, kad jie "viskuo nepatenkinti", jie daug kuo patenkinti. Triukšmu - ne, bet ne vien jie, visi, kurie po darbo dienos nori naktį pailsėti, mamos, migdančios kūdikius ir pan. Jei tamstai triukšmas patinka, ką gi, prašom, klausykis (ausinės, uždaros salės ir pan.), bet kodėl tamsta verti jo klausytis tuos, kam triukšmo nereikia, kurie žino, koks jis žalingas sveikatai.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių