Klaipėdoje vyksta tarptautinis šlagerių festivalis

  • Teksto dydis:

Penktadienį ir šeštadienį Klaipėdos dramos teatre vyks tarptautinis šlagerių festivalis „Klaipėda 2017“, kurį filmuos Lietuvos nacionalinė televizija. „Pasirodys žvaigždės nuo Žemaitijos iki Amerikos“, – juokavo festivalio prodiuserė Birutė Petrikytė.

Tarptautiniame festivalyje „Klaipėda 2017“ pasirodys atlikėjai iš 12 šalių, o juos vertins iš 11 šalių atvykę komisijos nariai. Komisijai vadovaus Klaipėdos miesto meras, muzikantas Vytautas Grubliauskas, komisijos nariu taps prof. Saulius Šiaučiulis. Stebėti festivalio atvyko Sasha Droechel (Didžioji Britanija), buvęs Dieterio Bohleno („Modern talking“) prodiuseris, dirbantis su 20 šalių žvaigždėmis, tad, festivalio organizatorių teigimu, atlikėjai turi daug šansų būti pastebėti bei pradėti tarptautinę karjerą.

Tarptautinio festivalio atranka prasidėjo rugpjūčio 3-iąją pramogų salėje „Vakaris“, penktadienį Klaipėdos dramos teatre bus skelbiami nugalėtojai, o didysis koncertas ten pat vyks šeštadienį.

„Kadangi Klaipėdos dramos teatras moderniausias Lietuvoje bei vienas moderniausių Baltijos šalyse dėl čia įdiegtos unikalios garso bei apšvietimo sistemos, pagamintos Jungtinėse Amerikos Valstijose, scena lengvai transformuojasi, tai leidžia atlikėjams pasirodymų metu nežaboti fantazijos... Tarptautinis festivalis žada siurprizų, kai atlikėjai į sceną ne ateis, o išnirs joje“, – žiūrovų fantaziją kurstė festivalio prodiuserė B.Petrikytė.

Tarptautinio šlagerių festivalio „Klaipėda 2017“ metu bus galima išvysti kolektyvus iš egzotiškų šalių – 11-os artistų trupė atvyko iš Indijos bei 24-ių artistų kolektyvas – iš Bangladešo. Pastarasis Lietuvoje pasirodys pirmą kartą. Svečiai iš tolimų šalių žiūrovus žada nustebinti ne tik savo atlikimo technika, šokiais, bet ir įstabiais sceniniais kostiumais.

Penktadienio koncerte Klaipėdos dramos teatro scenoje žiūrovams prisistatys ne tik festivalio dalyviai, bet ir šlagerių karaliai – Kastytis Kerbedis (2006), Steponas Januška (2002), Rasa Kaušiutė (2012), Viktoras Malinauskas (2009), Giulija (2003), Romas Bubnelis (2012). Festivalio svečiai – ansamblis „Ego“, profesionali šokių grupė iš Bangladešo „Dhaka Academy of fine arts“. Svarbiausia, kad pasirodys pretendentai į šių metų šlagerių karalius, karalienes, vicekaralius, vicekaralienes, princus ir princeses iš 12-os šalių – Anglijos, Armėnijos, Latvijos, Estijos, Lietuvos, Moldavijos, JAV, Italijos, Norvegijos, Kazakhstano, Rusijos ir Baltarusijos.

Šeštadienio koncerte pasirodys tarptautinio šlagerių festivalio „Klaipėda 2017“ nugalėtojai bei šlagerių karaliai B.Petrikytė (2002), Ruslanas Kirilkinas (2011), Radži (2010), taip pat renginio svečiai – „Igariokas“ ir šokių grupė „Todes“, Latvijos žvaigždė Olga Pirags, profesionali šokių grupė iš Indijos „Bobby Dance Academy“. 2017-ųjų šlagerių karalius, karalienes, vicekaralius, vicekaralienes, princus ir princeses išrinks tarptautinė vertinimo komisija.

Bilietai į festivalio koncertus – po 10–25 Eur. Bilietus platina „Tiketa.lt“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marija

Marija portretas
Nezinau,kad atsitiko su Jackaite vakar.Visai nemokejo vesti vakaro,uzsikerta,matosi,kad neturi patirties..Lupas kramto,ka ji ten pasidare su dantimis,matosi,kazkokie protezai,ji dar nepripratus su jais,vis ziaumoja..Man ji su naturaliais dantimis taip patiko,o vakar tiesiog negalejau ziureti...

@@@

@@@ portretas
Nesuprantu, cia kazkoks konkursas kur is blogiausiu reikia isrinkti nors kiek geresni? Is kur visi tie staugiantys ir dar pro sali busimieji " karaliai ir karalienes" ?

Jo

Jo portretas
Atsigavo Petrikytė. Ir vėl ims maustyti ir išdūrinėti žmones, kurie prisideda prie rengimo. Taip jau buvo ir anksčiau. Čia tokia Petrikytės "sistema".
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių