Klaipėdoje vyks tarptautinis šlagerių festivalis

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 4-5 d. Klaipėdos dramos teatre vyks tarptautinis šlagerių festivalis "Klaipėda 2017", kurį filmuos Lietuvos nacionalinė televizija. Pasirodys žvaigždės nuo Žemaitijos iki Amerikos, kaip juokauja festivalio prodiuserė Birutė Petrikytė.

Tarptautiniame festivalyje „Klaipėda 2017“ pasirodys atlikėjai iš 12 šalių, o juos vertins iš 11 šalių atvykę komisijos nariai. Komisijai vadovaus Klaipėdos miesto meras, muzikantas Vytautas Grubliauskas, komisijos nariu taps prof. Saulius Šiaučiulis. Stebėti festivalio atvyksta Sasha Droechelas (Didžioji Britanija), buvęs Dieterio Bohleno prodiuseris, dirbantis su 20 šalių žvaigždėmis, tad atlikėjai turi daug šansų būti pastebėtais bei pradėti tarptautinę karjerą.

Tarptautinio festivalio atranka prasidės rugpjūčio 3 d. pramogų salėje „Vakaris“, rugpjūčio 4 d. jau Klaipėdos dramos teatre bus skelbiami nugalėtojai, o galutinis koncertas planuojamas rugpjūčio 5 d. Klaipėdos dramos teatre.

Beje, Klaipėdos dramos teatras moderniausias Lietuvoje bei vienas moderniausių Baltijos šalyse dėka čia įdiegtos unikalios garso bei apšvietimo sistemos pagamintos Jungtinėse Amerikos Valstijose. Klaipėdos dramos teatro scena lengvai transformuojasi, tad leidžia atlikėjams pasirodymų metu nežaboti fantazijos... „Tarptautinio festivalio metu žadami siurprizai, kai atlikėjai į sceną ne ateina, o išnyra...“, – būsimų žiūrovų fantaziją kursto prodiuserė B.Petrikytė.

Tarptautinio šlagerių festivalio "Klaipėda 2017" metu bus galima išvysti kolektyvus iš egzotiškų šalių – vienuolikos žmonių kolektyvas atvyksta iš Indijos bei dvidešimt keturių artistų kolektyvas – iš Bangladešo. Kolektyvas iš pastarosios šalies Lietuvoje pasirodys pirmą kartą. Svečiai iš tolimų šalių žiūrovus žada nustebinti ne tik savo atlikimo technika, šokiais, bet ir įstabiais sceniniais kostiumais.

Rugpjūčio 4 d. Klaipėdos dramos teatro scenoje žiūrovams prisistatys ne tik festivalio dalyviai, bet ir šlagerių karaliai - Kastytis Kerbedis (2006), Steponas Januška (2002), Rasa Kaušiutė (2012), Viktoras Malinauskas (2009), Giulija (2003), Romas Bubnelis (2012). Festivalio svečiai: ansamblis „Ego“, profesionali šokių grupė iš Bangladešo „Dhaka Academy of fine arts“. Svarbiausia čia pretendentai į šių metų Šlagerių karalius, karalienes, vicekaralius, vicekaralienes, princus ir princeses iš dvylikos šalių: Anglija, Armėnija, Latvija, Estija, Lietuva, Moldavija, JAV, Italija, Norvegija, Kazakhstanas, Rusija, Baltarusija.

Rugpjūčio 5 d. pasirodys tarptautinio šlagerių festivalio "Klaipėda 2017" nugalėtojai bei šlagerių karaliai: B. Petrikytė (2002), Ruslanas Kirilkinas (2011), Radži (2010). Festivalio svečiai:  „Igariokas“ ir šokių grupė „Todes“, Latvijos žvaigždė Olga Pirags, profesionali šokių grupė iš Indijos „Bobby Dance Academy“. Tarptautinė komisija išrinks 2017 m. šlagerių karalius, karalienes, vicekaralius, vicekaralienes, princus ir princeses.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Keistai

Keistai portretas
Dramos teatre ? O kodėl ne Vasaros estradoje arba Klaipėdos Koncertų salės kiemelyje, vasariškas festivalis uždaroje patalpoje, kažkaip nefainai.

nelaikau sio' festivalio' rimtu renginiu,nes

nelaikau sio' festivalio' rimtu renginiu,nes portretas
kazkada komisijoje sedejo pukas,o titula gavo katunskyte,juk ji pas ji kompaktus leisdavo.ne visi geri atlikejai ten gerai vertinami.o ir komisija sudaryta is savu rato.nerimta.!

klaipedietis

klaipedietis portretas
klaipedos meras tik festivaliams ,,,
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių