Jūros šventėje lauks staigmena

Šiųmetinėje Jūros šventėje klaipėdiečių ir miesto svečių lauks dovana – britų atlikėjo Samo Ryderio koncertas. Organizatoriai – įstaiga „Klaipėdos šventės“ pranešė, kad atlikėjas koncertuos liepos 21-ąją Kruizinių laivų terminale.

Sėkmingiausio Didžiosios Britanijos atstovo „Eurovizijoje“ koncertą miestui dovanos Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija.

S. Ryderis pristatomas kaip įspūdingo vokalo savininkas, profesionalus dainininkas, gitaristas, „Space Man“ dainos autorius ir milijonus sekėjų socialiniuose tinkluose turinti britų muzikos žvaigždė. Jis taps viena didžiausių žvaigždžių, kada nors koncertavusių Klaipėdoje.

Jis taip pat koncertuos ir visų finalininkų pasirodymus vainikuos „Eurovizijos“ finale gegužės 13-ąją.

„Pusmetį trukusios derybos ir detalių tikslinimas liepos 21-ąją taps vienu didžiausių pastarojo Jūros šventės dešimtmečio akcentų. Panašaus kalibro žvaigždė Jūros šventėje viešėjo daugiau nei prieš dešimt metų, todėl charizmatiško S. Ryderio koncertas Klaipėdoje – dar vienas pretekstas laukti vasaros“, – pristatydama pirmąją artėjančios Jūros šventės žinią sakė „Klaipėdos švenčių“ vadovė Eglė Šulskė.

Atlikėjas pradėjo dainuoti vaikystėje, o muzikinės karjeros įkvėpimo sulaukė pamatęs, kaip koncertuoja Kanados roko grupė „Sum 41“.

Kaip atlikėjas S. Ryderis debiutavo 2009 m., o būdamas 19 m. įkūrė roko grupę „The Morning After“ ir kartu su ja išleido du studijinius albumus.

33-ejų S. Ryderis išgarsėjo 2020-ųjų kovą, kai prasidėjus pirmajam karantinui dėl COVID-19 pandemijos ėmė kelti įvairių populiarių dainų perdirbinius savo „TikTok“ paskyroje. 2020 m. pabaigoje jis tapo populiariausiu atlikėju šiame socialiniame tinkle, o dabar čia turi beveik 15 mln. sekėjų.

Po dalyvavimo „Eurovizijoje“ dėl savo išskirtinės išvaizdos atlikėjas pelnė tokias pravardes kaip hipis, Jėzus, vikingas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

:/

:/ portretas
Kas cia toks? Saviems atlikejams euru neuztenka?

Ne lyberalas

Ne lyberalas portretas
Kazkoks ryzas ilgaplaukis , geltankasis. Cia jis ar ji?? Praleisiu svente, nes as pries narkotikus bet kokiais kiekiais ir uz normalias vertybes.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių