Rungtynių dėl BBL bronzos nebus?

Baltijos krepšinio lygos (BBL) sezonas baigėsi skandalu: "Ventspils" komanda neketina peržaisti rungtynių dėl trečiosios vietos.

Po šeštadienį sumaištimi ir latvių protestu pasibaigusių BBL mažojo finalo rungtynių tarp "Ventspils" ir "Šiaulių", Latvijos ekipa nusprendė nelaukti sekmadienį numatyto peržaidimo mačo ir išvyko iš Vilniaus namo, praneša krepsinis.net.

Primename, kad latviai užginčijo mažojo finalo rezultatą, nes, jų nuomone, Vytauto Šarakausko pergalingas dvitaškis buvo pelnytas jau nuaidėjus finalinei rungtynių sirenai. Išnagrinėjusi skundą, BBL priėmė sprendimą peržaisti rungtynes sekmadienį.

Latvijos čempionai buvo nepatenkinti tokiu BBL verdiktu. Dar 23 valandą latviai sėdėjo "Siemens" arenoje ir svarstė, ką daryti. Priėmę sprendimą, "Ventspils" atstovai susikrovė visus daiktus į autobusą ir patraukė namų link. Į jiems užsakytą viešbutį "Ventspils" krepšininkai taip pat neatvyko. Tuo tarpu šiauliečiai ilsisi viešbutyje ir laukia dvikovos.

BBL atstovai tvirtino žinantys, jog latviai išvyko namo. Jeigu sekmadienį 13 val. "Lietuvos ryto" arenoje ant parketo nepasirodys "Ventspils" komanda, jai bus įskaitytas techninis pralaimėjimas 0:20, o trečioji vieta, bronzos medaliai bei 10 tūkstančių eurų piniginis prizas atiteks "Šiauliams".


Šiame straipsnyje: BBLŠiauliaiVentspils

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių