D.Šalengos tritaškis - tarp įspūdingiausių Eurolygoje

Šios savaitės Eurolygos gražiausių epizodų dešimtuko antroje vietoje puikuojasi Kauno „Žalgirio“ žaidėjo Dainiaus Šalengos neįtikėtinas metimas.

Italijoje, rungtynėse su Kantu „Bennet“ komanda žalgirietis besibaigiant atakos laikui pataikė įspūdingą tritaškį metimą beveik iš vidurio aikštės.

Dešimtuke aukštesnę vietą už D.Šalengos metimą užėmė tik dar unikalesnis Kosta Sloukaso iš Pirėjo „Olympiacos“ metimas per tris ketvirtadalius aikštės, išplėšęs jo komandai pratęsimą rungtynėse prieš Stambulo „Galtasaray Medical Park“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

viduuksas

viduuksas portretas
Net nezinau, ar tikrai evertas Salengos metimas pirmos vietos TOP10? sutinku, kad paskutine sekunde metimas nuo toliau nei vidurys aikstes taip isplesiant pratesima - svarbus ivykis. Bet pazvelkim kitaip: ka padare Dainius per kelias atakos sekundes - pirmiausia spejo sugauti komandos draugo beveik prarasta kamuoli, nusisukes nuo krepsio pazvelge i kitoje aikstes puseje esanti laikrodi, ivertino atakai likusiu sekundziu dali, apsisuko aplink savo asi ir mete (sakyciau neziuredamas intuityviai), metimas buvo link krepsio (sutikite, kad ne kas diena kamuolys TAIP aukstai pakyla), ir paskutinis argumentas del Dainiaus pmetimo pripazinimo pirmu TOP10 - sis metimas buvo ant tiek nerealus, kad Dainius liko apsales, komandos draugai net nesugebejo susukti VALIO, o tik nesupratingai iskele kumsti i virsu, ir paskutinis bet svarbiausias - teisejai buvo apakinti reto grozio metimu, kad net nepastebejo prazangos pries Dainiu (o kaip zinia, tas taskelis mums svarbus buvo). Tai tiek, sveikinimai Dainiui su graziu epizodu ir pripazinimu, sekmes komandai likusiose rungtynese ir visiems gero savos komandos palaikymo!!

tadas

tadas portretas
TAI,KAD PO LAIKO))))
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių