Judrioje Kauno sankryžoje – netikėta vyro mirtis

  • Teksto dydis:

Penktadienio pavakarę Kaune, vadinamojoje Muravos sankryžoje, netikėtai mirė vyras.

 Jis nepateko į avariją, vyrui „sustreikavo“ širdis.

„Žmogui pasidarė bloga. Jis buvo gaivinamas, tačiau pastangos rezultatų nedavė. Vyras mirė. Tikriausiai jam sustojo širdis“, – portalui kauno.diena.lt sakė Kauno greitosios pagalbos stoties budėtoja.

Nelaimė įvyko apie 16.20 val.

Mirusiajam buvo 47 metai.

Daugiau informacijos medikai neteikia.

„Facebook" grupės „Kur stovi policija Kaune" vaizdo įrašas


Šiame straipsnyje: nelaimė Kauneeismo nelaimėavarija LTmirė vyrasMuravos sankryža

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kauniskis

Kauniskis portretas
Pats mačiau pati momentą kai ištraukė vyrą iš automobilio be sąmonės. Greit atvažiavo medikai bet jau buvo per vėlu.

Rosa Oman

Rosa Oman portretas
Noriu pasidalinti savo nuostabiu liudijimu, kaip susigrąžinau savo gyvenimo vyrą, noriu pasakyti pasaulio žmonėms, kad internete yra tikras rašybos ratukas ir jis yra galingas bei tikras, Jo vardas Baba Wale Wiseman, jis padėjo Neseniai aš vėl sujungiau savo santykius su savo vyru, kuris mane išmetė. Kai aš susisiekiau su Wiseman, jis pasakė man meilės burtą, o mano vyras, kuris teigė, kad neturi su manimi nieko bendra, vėl paskambino man ir pradėjo manęs elgetauti. Visiems, kurie skaito šį straipsnį ir kuriems reikalinga pagalba „Wiseman“ taip pat gali pasiūlyti bet kokios rūšies pagalbą, pavyzdžiui, santuokos ir santykių suvienijimą, visų rūšių ligų išgydymą, teismo bylas, nėštumo burtą, dabar mes labai džiaugiamės savimi. Wisemanas priverčia jį suvokti, kiek mes vienas kito mylime ir mums jo reikia. Šis vyras yra tikras ir geras. Jis taip pat gali padėti sutvarkyti nutrūkusį santykį. Aš turėjau savo vyrą atgal! Tai buvo tarsi stebuklas! Jokių konsultacijų dėl vedybų, o meilės gyveni

Užtai parašyta kad vairavo Kas Vyksta Kaune

Užtai parašyta kad vairavo Kas Vyksta Kaune portretas
Ir dar ant žalios vejos užvažiavo peršokes bordiūrą ir šaligatvį. Paskaitykit Kas Vyksta Kaune, ir bus aišku, o Kauno Diena nei šykt nei mykt.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių