Baikerių šventę aptemdė nelaimė

Kaune vykstančią baikerių fiestą „Bike Show Millennium“ paženklino nelaimė. Atliekant pavojingą triuką, iš didelio aukščio nukrito motociklininkas.

Medikai kaskadininką išnešė ant neštuvų. Pirminiais duomenimis, vyras sąmonės neprarado. Iš pradžių įtarta, kad jam lūžo koja, tačiau vėliau paskelbta, kad sportininkas susižalojo tik ranką. "Visa "Bike Show Millennium" komanda linki sklandaus gijimo ir dėkoja už bebaimį pasirodymą", - rašė organizatoriai.

Ukrainietis Oleksandras Turčaninovas nukrito prie Kauno „Žalgirio“ arenos atlikdamas mirties kilpą motociklu gigantiškoje 10 metrų skersmens metalinėje sferoje, prilygstančioje keturių aukštų namui ir sveriančioje 25 tonas.

"Pavojaus gyvybei nėra", - patikino Kauno klinikų atstovė žiniasklaidai Milda Dambrauskienė. O.Turčaninovas susižalojo siekdamas Gineso rekordo. Iš pradžių jam buvo leista atlikti bandymą. Jis saugiai nusileido, sferos vidiniu paviršiumi vertikaliai apsukęs penkis ratus, tai yra,  atlikęs penkias mirties kilpas.

Mirties kilpą atlikti vyrui pavyko ir jau oficialiai siekiant rekordo. Bandydamas leistis žemyn vyras nesuvaldė motociklo ir krito iš didelio aukščio.

Neaišku, ar pasiekimas bus įtrauktas į rekordų knygą, nes sferą kaskadininkas paliko ne savo kojomis. Pasaulio rekordus registruojančios agentūros sprendimas turėtų paaiškėti per dvi savaites.

Prieš bandymą kaskadininkai pasakojo, kad atliekant tokį triuką svarbu išmokti reguliuoti savo širdies darbą ir kraujotakos sistemą, nes organizmas patiria didžiulį spaudimą ir galima tiesiog viduryje bandymo prarasti sąmonę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To Buras

To Buras portretas
Nu, tamsta ir idiotas, turbūt į šventę nepakvietė, tai dabar įsižeidusį mėgini išlaužti?

0000

0000 portretas
NETGI CIA RUSAI PUOLA :))))) DEBILIUKAI DEBILIUKAI

Buras

Buras portretas
Tokios tusovkės labai populiarios Rusijos provincijoje: Vologdoje, Čerepovece, Vladimire. Prisirenka bandos jausmą pripažįstatys taip niekada ir nesubrendę, bet jau pasenę pirdylos ir spokso vienas į kitą. Kažkokie durneliai. Liuliau Burbaiti, iš Ramučių kaimo. Imk tą savo kaimenę ir valik į Rusiją. Lietuvoje taps šviesiau be jūsų.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių