Ypatinga proga: 50 metų prie autobuso vairo

  • Teksto dydis:

Iš reiso grįžtantis tarpmiestinių autobusų vairuotojas Zigmas Jurgaitis sulaukė neeilinės staigmenos. Tik įvažiavęs pro autobusų parko vartus, jis pasitiktas pučiamųjų muzika ir kolegų dovanomis, nes "Kautroje" vairuotoju Z.Jurgaitis dirba jau 50 metų.

Kartu su kolegomis autobuso vairuotoją pasitiko ir bendrovės generalinis direktorius, pasveikinęs jubiliatą prie specialiai šiai progai papuošto autobuso.

Vairuotojui įteiktos dovanos ir specialus riboto leidimo įmonės ženkliukas. "Proga neeilinė, tai jau ketvirtas darbuotojas, mūsų įmonėje dirbantis 50-uosius metus. Vertiname jo profesionalumą ir atsakomybę. Tampa gražia mūsų tradicija sveikinti pusę amžiaus įmonėje išdirbusius darbuotojus. Ko gero, ne kiekvienas darbdavys, net ir tarp seniausių Lietuvos įmonių, gali pasididžiuoti, kad turi tokių savo darbą mylinčių žmonių", – teigė įmonės generalinis direktorius Linas Skardžiukas.

Z.Jurgaitis įmonėje pradėjo dirbti dar 1971 m. Visus tuos metus įmonėje dirbo vairuotoju. Kaip jis pats teigė, "keitėsi tik autobusai, darbas buvo tas pats – vairuoti". Beje, šeimoje Zigmas – ne vienintelis vairuotojas – atsakingą autobuso vairuotojo darbą pasirinko ir jo sūnus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

penCininkas

penCininkas portretas
Svekatos jam ir tik džiaukimės kad turim tokių profesionalų, ne jum naktinėm žiūrkėm(komentataoriam) spręst apie jo galimybes, tam yra medikai...bet neduokdie važiuot su tokiu komentatorium.

Su tokiu vairu net nevažiuočiau

Su tokiu vairu net nevažiuočiau portretas
Nu valdžia visai nusivažiavo ,tokių metų leisti keleivius vežioti,tegul py...zdina į penciją,kol žmonių neužmušė.

Grazu

Grazu portretas
Bet su senuku vairuojančiu autobusą bijočiau važiuoti.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių