Kauno viešbučių languose – simbolinis gestas

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą Kauno viešbučių langai sužibo užrašais "4U!", taip išreikšdami stiprybę ir vienybę su kitais Europos miestais koronaviruso akivaizdoje.

Tarptautinė iniciatyva #Light4U, įkvepianti neprarasti vilties kibirkšties net ir šiuo neeiliniu laikotarpiu, buvo paminėta ir Kaune.

Budapešte, Vengrijoje, užgimusi idėja siekia atkreipti dėmesį į tolerancijos, bendruomeniškumo ir susitelkimo svarbą šiuo nelengvu metu.

Kaip teigia akcijos sumanytojai, šis simbolinis gestas yra skirtas, pirmiausia, padėkoti medikams ir visiems, kurie kiekvieną dieną vis dar keliaują į darbus bei palaiko miesto gyvenimą. Taip pat norima priminti, kad dabartinė situacija vienaip ar kitaip palietė mus visus, nesvarbu, kuriame pasaulio kampelyje dabar bebūtume, kad ir kokia veikla beužsiimtume. Visgi, svarbiausia iniciatyvos žinute išlieka tai, kad net tamsiausias laikas praeina ir šviesos sugrįžta, ypač tada, kai esame vieningi.

Iniciatyva #Light4U – gražus mūsų visų susitelkimo gestas.

Iš kolegų Budapešte sulaukę kvietimo prisijungti prie socialinės akcijos, jam atsispirti negalėjo viešbučio "Ibis Kaunas Centre" atstovai.

"Iniciatyva #Light4U – gražus mūsų visų susitelkimo gestas. Uždegta šviesa languose tegul būna padrąsinimu ir viltimi kiekvienam iš mūsų sulaukti geresnės naujos dienos", – teigė viešbučio direktorė Aistė Čistovienė.

Prie akcijos prisijungė ir "Park Inn by Radisson Kaunas". Šio viešbučio atstovų teigimu, šiuo metu nėra nieko svarbiau už gerumą, kurį galime padovanoti vieni kitiems.

"Mums malonu prisijungti prie iniciatyvos įžiebiant šviesas viešbučio languose, padėkoti Kauno miesto gyventojams, liekantiems namuose. Kartu tai ir padėka visiems medikams, gelbėjantiems gyvybes bei dirbantiems negailint savęs. Esame ir stengiamės vieni dėl kitų – todėl tikime šūkiu #Light4U. Tuo pačiu dėkojame ir mūsų svečiams bei klientams, kurių labai pasiilgome. Laukiame, kada vėl galėsime visus pamatyti", – sakė viešbučio direktorė Jūratė Rudienė.

Ši simbolinė akcija neturi pabaigos datos ir išliks prasminga iki tol, kol gyvenimas sugrįš į įprastą ritmą, nes padėkos visiems besiaukojantiems šiuo laikotarpiu bei vieningumo nebus per daug. Iniciatyvos organizatoriai kviečia visus Europos turizmo sektoriaus atstovus nelikti nuošalyje ir prisijungti bet kuriuo jiems patogiu metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

runkeliai verkia del dvieju lempučių

runkeliai verkia del dvieju lempučių portretas
- neužsidegusių pirmoje raidėje--- turėjo būti HU!

Jo

Jo portretas
Runkeliams vėl blogai

Puiki

Puiki portretas
Reklamos akcija, ir tiek. Kažkas iš užsieniečių sužinos apie šį viešbutį, net aš apie jį nežinojau
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių