Užliedžiuose – didelių permainų metas

  • Teksto dydis:

Domeikavos gimnazijos Užliedžių skyriaus moksleiviai ir jų tėvai Mokslo ir žinių šventės proga susirinko Šviesos skverelyje. Į senąsias mokyklos patalpas Užliedžių daugiafunkciame centre jau nebuvo galima patekti. Jose nuo rugpjūčio vidurio karaliauja statybininkai, kurie spėjo išgriauti viską, palikdami tik pagrindines konstrukcijas.

Daugiafunkcio centro rekonstrukcijos darbus numatyta baigti iki 2022 metų, tačiau meras Valerijus Makūnas viliasi, kad įkurtuves bus galima švęsti jau kitąmet.

Šiemet mokyklos bendruomenė naudosis surenkamais skandinaviškais moduliais, kuriuose per rekordiškai trumpą laiką buvo įrengtos klasės. Pasibaigus rekonstrukcijai, moksleiviai sugrįš į atnaujintą mokyklą, o moduliuose įsikurs darželinukai. „Statybininkai padarė tikrą stebuklą: nors trukdė karantinas ir kaip tyčia pliaupęs lietus, tačiau patalpos buvo įrengtos, o kieme paklota velėna su natūralia žole. Visiems prisidėjusiems prie mūsų vaikų gerovės dėkoju už pasiaukojamą darbą, o bendruomenei – už kantrybę ir supratimą“, – kalbėjo meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Garbingas zmogus-V.M

Garbingas zmogus-V.M portretas
V.Makunas -labai sumanus MERAS
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių