U. Kiguolis pralaimėjo dvikovą su D. Matijošaičiu

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybės Etikos komisija „kugelio ir šaltienos" skandalo nebenagrinės. Toks sprendimas papiktino Kauno verslininką Ugnių Kiguolį, kuris įsivėlė į žodžių karą su miesto tarybos nariu Dainiumi Matijošaičiu ir reikalavo jo atsiprašymo.

U. Kiguolis įsitikinęs, kad miesto mero Visvaldo Matijošaičio sūnus Dainius, socialiniame tinkle užsiminęs apie „kugelį" ir „šaltieną", iš tiesų kalbėjo apie jį ir jo draugę Moniką Šalčiūtę.

Etikos komisija sulaukė raštiško D. Matijošaičio paaiškinimo.

„D. Matijošaitis parašė, kad neturi dėl ko aiškintis, – portalui delfi.lt sakė Kauno vicemeras Simonas Kairys. – Mes nematome, kur prasilenkiama su netinkamu elgesiu politikoje, kad būtų galima svarstyti Etikos komisijoje. Ne savivaldybė turi aiškintis tokius dalykus“.

Tuo metu U. Kiguolis neatmeta galimybės dėl įžeidimo kreiptis į teismą. Jo teigimu, Etikos komisija parodė, kad pravardžiuoti žmones yra leistina. 

„Noriu pabrėžti, kad pravardės šioje situacijoje – antraeiliame vaidmenyje. Man visai nesvarbu, kaip ir kas mane vadina. Man svarbiau, kad mūsų valdžiažmogiai leidžia sau rodyti tokį pavyzdį tautai, o kiti net nemato tame nieko blogo, – portalui kaunodiena.lt teigė U.Kiguolis. – Vienoje vietoje kažkas galvoja, kaip stabdyti patyčias mokyklose, kuria prevencijos programas, o kitoje vietoje Etikos komisijos narė man siūlo apsilankyti pas psichiatrą. Etikos komisijai neatrodo, kad tai asocijuojasi su mūsų pavardėmis, tai gal tegul perskaito dar kartą tą tekstą ir įvardija, su kuo asocijuojasi „kugelis" ir „šaltiena"?



NAUJAUSI KOMENTARAI

arte

arte portretas
vargsas isbales KUGELIS:):) kaip sakoma NA HITRUJU ZOPU HUI S VINCOM:):)

arte

arte portretas
susireiksmino KUGELIS Kauno:):) ua cha cha cha ..... nepyk KUGELI Kauno:):)mokesiu bauda tau... oi,tiksliau tu man mokesi:):)

per

per portretas
daug laisvo laiko turi, kad užsiima visokių nesąmonių aiškinimusi
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių