Šančiškiai stebina įspūdingais sniego gyvūnais: gausiau pasnigus ragina kurti visą skulptūrų parką!

  • Teksto dydis:

Šančiškiai tęsia neįprastų sniego skulptūrų statybos iniciatyvą Kaune. Neseniai egzotiškais sniego gyvūnais stebino Žaliakalnis, dabar socialiniuose tinkluose puikuojasi Žemųjų Šančių sniego ruoniai. Panašu, kad kitą kartą atšalus ir pasnigus, čia išdygs visas sniego skulptūrų parkas.

Šančiškė Lina Radzvickaitė, išėjusi pasivaikščioti Nemuno pakrante, vakar čia aptiko du sniego ruonius. „Išėjau pasivaikščioti savo mylima pakrante Žemuosiuose Šančiuose, – mes visi šančiškiai labai mylim, mėgaujamės, džiaugiamės šiuo laukinės gamtos mažyčiu parku, stengiamės, kad ji ir išliktų tokia – ir radau tokį grožį iš sniego nulipdytą. Na, ir neiškenčiau nepasidalinusi. Labai smagus atradimas“, – džiaugėsi L.Radzvickaitė.

Įkėlusi realistiškai atrodančių sniego skulptūrų nuotraukas į feisbuką, mergina parašė ir humoristinę žinutę žvejams. „Jei kartais nesugausit žuvyčių, tai kaltininkai aiškūs“, – užuomina į žuvimis besimaitinančių ruonių porelę pasidalino šančiškė.

Linos Radzvickaitės nuotr.

Mergina dėkojo nežinomam sniego ruonių autoriui ir kvietė bendrai iniciatyvai: „Kitą kartą gausiai pasnigus – sniego skulptūrų parkas pakrantėje, ką manot?“

Kitą kartą gausiai pasnigus – sniego skulptūrų parkas pakrantėje, ką manot?

Toks įrašas, pasidalintas feisbuko grupėje „Žemųjų Šančių bendruomenė“, sulaukė pritarimo. Vieni gyrė dabar iškilusius sniego ruonius, kiti ėmė svarstyti, ką reikės lipdyti būsimajame sniego skulptūrų parke. „Akivaizdu, kad paprastas besmegenis nebetiks. Svarbiausia, žinoma, kad žiema jau dabar nesibaigtų, kad dar pasnigtų“, – vylėsi komentatoriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
nulipdė mergaitė 7 m iš šančių

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Be galo gražu.ŠAUNUOLIAI.

Aš portretas
Labai gražu.Ir pakėlė nuotaiką šie talentingi žmonės!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių