Panemunės apygardoje A. Verygą nugalėjo G. Skaistė

Panemunės apygardoje susirungė TS-LKD atstovė Gintarė Skaistė ir LVŽS atstovas Aurelijus Veryga. Kauniečiai atidavė savo balsą ir nusprendė, kad į Seimą vienmandatėje apygardoje išrinkta G.Skaitė.

Pirmajame rinkimų ture nepavyko išsiaiškinti rinkimų nugalėtojo, tad rinkėjams teko dar kartą ateiti prie balsadėžių. Pirmajame ture G.Skaistė surinko 38,84 proc. rinkėjų balsų, o A.Verygai liko 20,21 proc. rinkėjų balsų.

Antras turas šioje apygardoje didesnės intrigos taip pat neįvedė ir pergalę švenčia G.Skaistė, surinkusi 60,97 proc. šios apygardos rinkėjų balsų. Už A.Verygą pakartotinio balsavimo metu balsą atidavė 39,03 proc. kauniečių.

Pats A.Veryga po pirmojo Seimo rinkimų turo buvo minėjęs, kad prastesnį rezultatą lėmė tai, jog jam teko įsitraukti į koronaviruso pandemijos valdymą šalyje ir organizuoti sklandžią kovą prieš virusą. Pasak politiko, Ekstremalių situacijų valdymas atėmė labai daug laiko, tad nebuvo kada ir normaliai pabendrauti su rinkėjais. Tuo tarpu konservatorė G.Skaistė Panemunės apygardoje vykdė ypač aktyvią rinkiminę kampaniją, tad turėjo galimybę geriau įtikinti rinkėjus būtent už ją atiduoti savo balsą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

We

We portretas
Ta plikiu lapėm sušerti

Aja

 Aja portretas
Sveikinam Skaiste !!!Smagu ,kad laimejo pries Veryga !!!

Ne visi

Ne visi portretas
balsavo prieš Verygą. UŽ Verygą balsavo daug žmonių.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių