Nemokamos treniruotės grįžta

  • Teksto dydis:

Nuo kitos savaitės grįžta nemokamos treniruotės Kauno rajone. Jas gyventojams organizuoja Kauno rajono visuomenės sveikatos biuras. Treniruočių žiemos–pavasario sezonas truks nuo sausio 8 iki gegužės 24 d.

Registracija į treniruotes nebūtina, prisijungti prie jų galima bet kuriuo metu.

Bus organizuojamos keturių skirtingų tipų treniruotės: joga, funkcinė treniruotė, pilatesas ir zumba.

Per jogos užsiėmimus lavinama pusiausvyra, gerinamas lankstumas. Jogos praktikos teikia naudą ne tik kūnui, bet ir protui nepriklausomai nuo žmogaus amžiaus. Užsiimant joga, ilgainiui mažėja stresas, nuovargis, gerėja miego kokybė, atsiranda daugiau energijos.

Funkcinė treniruotė – kasdienių žmogaus judesių (pritūpimo, žingsnio žengimo, daikto paėmimo ir pan.) jungimas į vieną visumą, siekiant stiprinti atskiras raumenų grupes.

Per pilateso treniruotes gerėja kūno lankstumas ir sąnarių mobilumas, stiprėja viso kūno raumenys, ilgainiui mažėja nugaros skausmai. Didžiulis dėmesys skiriamas laikysenos gerinimui.

Zumba – treniruotė, jungianti šokio ir aerobikos elementus.

Kauno rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras rekomenduoja pratimus atlikti pagal savo galimybes, o atsiradus bet kokių nemalonių pojūčių – kreiptis į trenerį. Tėveliai į treniruotes gali atsivesti vaikus, tačiau už jų priežiūrą bus atsakingi patys.

Kvieskite draugus ir aktyviai praleiskite laiką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kurioje vietoje vyksta treniruotės?

Tomas

Tomas portretas
kur vyksta?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių