Kada Kaunas baigs šildymo sezoną?

  • Teksto dydis:

Nors sostinė jau paskelbė apie šildymo sezono pabaigą, tačiau kauniečiai dar kelias dienas pasimėgaus šiluma. Planuojama, kad šildymo sezonas Kaune pasibaigs kitą savaitę.

„Šildymo sezoną Kaune planuojama baigti kitos savaitės pradžioje. Kaip ir ankstesniais sezonais, šildymas atskiruose daugiabučiuose namuose gali būti nutraukiamas ir anksčiau daugumos gyventojų (50 proc +1 gyventojas) sutarimu“, – komentavo Būsto modernizavimo, administravimo ir energetikos skyriaus vedėjas Raimundas Endrikis.

Šiuo metu Kaune šildymas jau išjungtas miesto švietimo įstaigose. Dėl karantino tiek mokyklose, tiek darželiuose ugdymas nevyksta, jis perkeltas į namus, todėl šių įstaigų šildyti nebuvo prasmės.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad šis šildymo sezonas prasidėjo praėjusių metų spalio pradžioje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ggg

Ggg portretas
Atjunge darzeliuose pries menesi..bent isivaizduojant salygas dabar te.viskas dregna,susmirde.pataliukai vaiku perdreke.pelesio dvokas Siaubas.

nuomone

nuomone portretas
pas mus Dainavoje jau isjunge

to"greičiau išjungt šildymą"

to"greičiau išjungt šildymą" portretas
Susitvarkykit šildymo sistemą ir nereiks šildyti lauko,o kai tvarkinga šildymo sistema,tai ir mokestis nedidelis.Dar naktimis šalta ir bus šalta,tai kai sėdi namie,tai tik į gera.Šaunuolė miesto valdžia,kad pagalvoja apie namie užsidariusius.Va kai sušalę susirgsit,tai tada ką parašysit,kai gydytojai gydo per atstumą.
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių