Dėl kartingų lenktynių – eismo pakeitimai

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 28 ir 29 dienomis Kaune vyks kartingų lenktynės. Šio renginio metu bus nutrauktas transporto eismas dalimi M. K. Čiurlionio tilto ir pakilimu į Europos prospektą.

Renginio metu rugsėjo 28 ir 29 dienomis 47-ojo Kleboniškis – Onkologijos ligoninė, 61-ojo  Geležinkelio stotis (Vainatrakio kapinės) – Girininkai ir 65-ojo A Bitininkų g.– Geležinkelio stotis maršrutų autobusų eismas bus organizuotas pakeistomis trasomis, nukreipiant autobusus H. ir O. Minkovskių g., Veiverių g., Karaliaus Mindaugo prospektu. 47-ojo Kleboniškis – Onkologijos ligoninė ir 61-ojo  Geležinkelio stotis (Vainatrakio kapinės ) – Girininkai maršrutų autobusai stos stotelėse „Geležinkelio stotis“, „M. K. Čiurlionio tiltas“, toliau važiuos esamais maršrutais.

65-ojo A Bitininkų g.– Geležinkelio stotis maršruto autobusai stos stotelėse: „Geležinkelio stotis“ „Aleksoto gelžbetonis“, „Elevatorius“, „Malūnas“, „H. ir O. Minkovskių g.“, „Veiverių g.“, „Vytauto Didžiojo tiltas“, „Karaliaus Mindaugo pr.“, „Geležinkelio stotis“.

Renginio metu 22-ojo Geležinkelio stotis – Kauno pilis maršruto autobusų eismas bus nutrauktas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesamone

Nesamone portretas
Kodel to reikia daryti mieste? Ir taip pilna spsciu ir avariju. Pastatikite jiems normalia trasa uz miesto ribu ir tegul lenktiniauja, as nieko pries.

Stebetojas

Stebetojas portretas
Cia kazkoks vienas ar keli lopai komentatoriai scamina :D lyg kokie trys duchai susitike visi stumia ant renginio. As pats jame nebuvau, gaila mazai reklamos buvo, nezinojau kad vyko. Tik pravaziuot teko kai kamstis del ziopliu avarijos susidare ir blogas oras pasitaike. Heiteriai uzsipiskit lopai :D

verksniai

verksniai portretas
Kad jum nuleistu padangas tadien, mieli komentatoriai
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių