Ar blaivykla Kaune pasiteisino?

  • Teksto dydis:

Po aršių diskusijų tarp politikų ir nesiliaujančių medikų skundų dėl neblaivių asmenų, plūstančių į ligonines, Kaune prieš trejus metus atidaryta blaivykla, praneša LNK žinių tarnyba.

"Per metus čia patenka daugiau nei 2000 asmenų. Tai rodo, kad ši įstaiga yra reikalinga. Per parą atvežama nuo 6 iki 10 žmonių", - sakė Laikino apgyvendinimo skyriaus vedėja Neringa Gudėnaitė.

Blaivykloje galima gauti nakvynę, asmens higienos paslaugas, dezinfekaciją.

Į Saugios nakvynės namus patenka tie, kuriems reikia tiesiog išsiblaivyti. Į juos atvežami ne tik benamiai, yra nakvoję ir žinomų žmonių.

Buvo tikėtasi, kad buvusi vienintelė tokia vieta šalyje bus tarsi išsigelbėjimas medikams, o geriančiuosius nuo žalingų įpročių atbaidys prabangi nakvynės kaina šiuose namuose.

Ar iš tiesų sumažėjo neblaivių asmenų norinčių pernakvoti ligoninėse ir ar pasiteisino vadinamosios blaivyklos modelis?



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ir Krabas į ją gabenamas?.. :s

kaimynė

kaimynė portretas
matau per langą, kad dažniausiai parveža nakvynės namų gyventojus, juos net neima į blaivyklą, o paleidžia į nakvynės namus. Įdomu,ar atsiperka paslaugos ?

...,ne KONKRECIAI,bet...aptakiai i TEMA...,

...,ne KONKRECIAI,bet...aptakiai i TEMA..., portretas
gyvenime yra DAUG labai SVARBIU DALYKU,bet... svarbiausia MAN!!! issaugoti SAVO!!! AUTORITETA ir nePRIEKAISTINGA REPUTACIJA...,taip ir stengiuosi GYVENTI... TASKAS
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių