„Tu ateik į pasimatymą“: auksinės B. Gorbulskio dainos

  • Teksto dydis:

„Tu ateik į pasimatymą“ – šia legendine Benjamino Gorbulskio dainos eilute į nepaprastai šiltą, jaukų pasirodymą kviečia auksiniai balsai – Evelina Sašenko ir Liudas Mikalauskas, drauge su pučiamųjų instrumentų sekstetu „Brass bravo“.

Puikiai žinomas dainas: „Mėlynaki Nemunėli“, „Ant senos palangės“, „Oi, motinėle“ ir kitas, solistai papildys nuotaikingais pasakojimais iš kompozitoriaus gyvenimo.

Anekdotai ir sparnuotos frazės, dėl kurių B. Gorbulskis buvo ne mažiau žinomas nei dėl savo kūrybos, privers nusišypsoti ir bent vienam vakarui nusikelti į dar visai ne senus, nuotaikingos ir romantiškos muzikos laikus.

Dalyvauja :

Evelina Sašenko (mecosopranas)

Liudas Mikalauskas (bosas)

Pučiamųjų instrumentų sekstetas „Brass bravo“.

Koncertas vyks lapkričio 8d., 18val., „Girstučio“ kultūros centre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nostalgija

Nostalgija portretas
KOMENTUOTI KOMENTARAI 2 NAUJAUSI KOMENTARAI Nostalgija Prieš kelias sekundes Prisimenu Nelly ir Eugenijaus dutetą dainuodavo Grbulskio dainas būdavo nuostabūs koncertai geros dainos. Sekmes,Evelinai ir Liudui!

Nostalgija

Nostalgija portretas
Prisimenu Nelly ir Eugenijaus dutetą dainuodavo Grbulskio dainas būdavo nuostabūs koncertai geros dainos.Evelinai ir Liudui!

...,Ant senos palanges gera DAINA...,

...,Ant senos palanges gera DAINA..., portretas
visai neSENAI ja klausiau per LRT KLASIKA...,na...,o MES JAUNYSTEJE kai maloniai BENDRAUDAMI truputi paGERDAVOME visuomet UZTRAUKDAVOME SKINSIU RAUDONA ROZE...,malonu PRISIMNTI...,JAUNYSTES PRIMINIMAI... TASKAS
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių