Savaitgalį Kaune nugriaudės „Baikerių naktys”

  • Teksto dydis:

Šiais metais baikeriams koncertuos „Hiperbolės“ lyderis Igoris Berinas su savo muzikantais, roko grupė „Tyčia“ ir ypatingas „Baikerių naktų“ svečias – maestro Stasys Povilaitis.

Šį šeštadienį, gegužės 31 d., Kaune jau septintąjį kartą rengiamas motociklų sporto ir pramogų festivalis „Baikerių naktys“, kasmet sutraukiantis minias plieninių žirgų savininkų, gerbėjų ir žiūrovų. Tradiciškai organizuojamas paskutinį gegužės savaitgalį, šiemet renginys bus dar spalvingesnis ir kupinas naujovių, tačiau kertinės festivalio idėjos lieka tokios pačios – tai meilė, draugystė ir muzika. Festivalį organizuoja Kauno baikerių klubai „Steely Pegasus MC“ ir „Forever Free MCC”. 

Renginys prasidės 13 val. prekybos miestelyje „Urmas“, kur pirmą kartą Lietuvoje bus pristatytas naujas ir kvapą gniaužiantis kaskadininkų pasirodymas „Stuntriding Show“. Taip pat vyks motociklų figūrinio važiavimo varžybos, gražiausio ir triukšmingiausio motociklo rinkimai bei loterija, kurioje bus galima laimėti net 100 bilietų į vakarinę renginio dalį, vyksiančią Kauno rajone, Jadagonyse. Šis ramybe alsuojantis kaimas, esantis nuostabios gamtos apsuptyje, vieną kartą per metus tampa visų Lietuvos baikerių susibūrimo meka, kurioje dominuoja motociklai, odiniai drabužiai, pakili nuotaika ir gera muzika.

Vakarinė festivalio programa prasidės pramoginėmis orientacinio ralio varžybomis, kurių metu dalyviai turės įrodyti savo sugebėjimus naudotis tik popieriniais žemėlapiais ir tiksliai vykdyti iškeltas užduotis. Ralio dalyviams teks trumpam pamiršti savo išmaniuosius telefonus ir kitas lokacijos nustatymo priemones, tad ši atrakcija virs puikia proga atidžiau susipažinti su peizažinėmis Jadagonių apylinkėmis.

Kita programos „vinis“ – tarptautinis MMA džiu-džitsu VI turnyras „Baikerių naktys 2014“ taurei laimėti, kuriame dalyvaus kovotojai iš Lietuvos, Rusijos ir Norvegijos. Žiūrovų taip pat lauks ne tik gražiausios „Miss Biker 2014“ rinkimai ir dažasvydžio turnyras, bet ir dresuotų šunų pasirodymas bei kraują kaitinanti vidurnakčio programa suaugusiemsiems. Šiais metais baikeriams koncertuos „Hiperbolės“ lyderis Igoris Berinas su savo muzikantais, roko grupė „Tyčia“ ir ypatingas „Baikerių naktų“ svečias – maestro Stasys Povilaitis.

Renginio programa:

Gegužės 31 d. (šeštadienis), Kaunas

13 val. – visi renkasi prekybos miestelyje „Urmas”

13 - 16 val. – „Stuntriding Show”, motociklų figūrinio važiavimo varžybos, triukšmingiausio motociklo rinkimai ir loterija

16 val. – baikerių kolona pajuda Jadagonių link

Nuo 17 val. – vakarinė festivalio programa Jadagonyse

Festivalio himnas:
 

Oficiali interneto svetainė - www.baikeriunaktys.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

miotciklininkas

miotciklininkas portretas
Komentatoriai, geriau savo kritkia manau net nereikskit, graudu man ziuret i jus kad vien pavydo kupini,jusu veidai. Motociklai kitiem gyvenimo budas bei hobis.. Susitiksim padrebint Kauno gatves;)

cbr

cbr portretas
tik debilai cia rašineja,kurie net dviraciu bijo isvaziuot i gatve

Gamtis desnis

Gamtis desnis portretas
Tik ereliai sklando po viena, o avys visada buriasi draugen...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių