A. Orlovos albumas „Mutabor“ perleidžiamas vinilo formatu

  • Teksto dydis:

Nuo kultinio Alinos Orlovos albumo „Mutabor“ pasirodymo praėjo 10 metų. Ir štai – šio simbolinio jubiliejaus proga albumas perleidžiamas vinilo formatu!

Dizainas išlieka toks pats, o instrumentų spektras – kiek kitoks. Kauno filharmonijoje A. Orlovos pasirodymą lydės violončelės variacijos ir armonikos garsai.

Programoje skambės ir kinematografinio vizualumo turinčios dainos iš kultinio albumo „Mutabor“.  Jos per dešimtmetį įgavo dar daugiau spalvų, taip pat jau atmintinai niūniuojami kūriniai iš debiutinio atlikėjos albumo „Laukinis šuo dingo“, bei jos pasaulietiškoji kūryba iš puikiai Europos kritikų įvertinto albumo „88“ ir naujausiojo albumo „Daybreak“.

Per dvylika metų A. Orlovos skambesys keitėsi – nuo pianino klavišais skambančio jaunatviško maksimalizmo iki gilių išgyvenimų kupinos dramos ar melancholiškos kabareto ironijos. Bet vienas dalykas niekada nesikeitė – Alinos atlikimo tikrumas ir nuoširdumas. Kaskart dainininkė savo klausytojams dovanoja nepamirštamus koncertus, pilnus, lyrikos, švelnios melancholijos ir ramybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rzh

rzh portretas
Kam tas fetišas, jeigu buvo ırašytas skaitmenyje?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių