M.A.M.A 2018: ką ruošia Beatrich ir „Happyendless“?

  • Teksto dydis:

Sausio 25 d. didžiausioje Kauno „Žalgirio“ arenoje madas diktuojantys muzikos apdovanojimai M.A.M.A 2018. Paauksuotos statulėlės jau pagamintos ir laukia laureatų, o repeticijų salėse – daug karštų idėjų, kaip nustebinti publiką pačiomis geriausiomis pasirodymų versijomis. Ką žiūrovams ruošia energingoji Beatrich ir reivo tėvai „Happyendless“?

M.A.M.A 2018 statulėlių gimimo procesas trunka du mėnesius, gamyba vyksta keturiais etapais. Darbiniuose cechuose žiedai su M.A.M.A. raidėmis pereina ugnį ir vandenį, kol galiausiai patenka į akylai saugomas dėžes, vėliau pasiekia areną. Ceremonijos metu baltomis pirštinėmis apdovanojimai perduodami teikėjams, o šie rampų šviesoje įteikia prestižines statulėles metų geriausiems.

M.A.M.A statulėlės padengtos auksu, todėl ceremonijos organizatoriai, sakydami, kad tai yra brangus prizas, turi omeny ne tik moralinę satisfakciją.

Apdovanojimo gimimo procesą galite pamatyti čia.

Dvi tokias M.A.M.A statulėles savo trofėjų kolekcijoje jau turi atlikėja Beatrich: M.A.M.A 2017 apdovanojimuose jas pelnė už metų kūrinį „Superstar“ ir metų proveržį, kuris buvo išties efektingas.

Praėjusiais metais susidomėjimą charizmatiška ir talentinga lietuve parodė pasaulio muzikos industrijos žaidėjai, Beatrich daug laiko praleido legendinėse muzikos studijose Londone, šis miestas netrukus kuriam laikui taps jos namais.

Kelis mėnesius Beatrich praleido Los Andžele. „Vasario 1-ąją pristatysiu naujausią savo dainą ir LA nufilmuotą jos vaizdo klipą, – atskleidžia atlikėja. – Gyvenimas 2018-aisiais buvo labai greitas, daug visko įvyko. O štai vėl artėja M.A.M.A apdovanojimai. Net nežinau – ar labiau laukiu jų, ar dėl jų jaudinuosi, nes ant scenos šį kartą pasirodysiu su 40 šokėjų. 

Vilniečiai „Happyendless“ šiemet pretenduoja į dvi statulėles: geriausio albumo ir geriausios elektroninės muzikos kategorijose. „Jausmas neblogas. Šiaip dar laisvai galėjome pretenduoti į Metų proveržio nominaciją, kaip trečią kartą debiutuojanti grupė“, – juokiasi „Happyendless“ narys Andrius Kauklys.

Debiutantais vadinti muzikos prodiuserius, kurie yra sukūrę kone pusę Lietuvos pramogų verslo, būtų keista. Tačiau jų dueto sugrįžimas į sceną 2018-aisiais išties buvo intriguojantis. „Happyendless“ parodė, kad yra viena koja priekyje, – tiek jų muzika, tiek vizualiniai sprendimai yra rytojus, patrauklus ir jaunajai kartai, ir seniems, dabar jau kostiumuotiems ir pasiturintiems reiveriams.

„Tai buvo mūsų albumo „Kinetika“ metai. Vinilai jau praktiškai išparduoti, pasilikome mažytį komplektą. Sugrįžome į sceną, daug koncertavome, švietėme visur. Žiūrėsime, ar tai baigsis įvertinimu M.A.M.A apdovanojimuose. Gerai, kad yra toks renginys. Visų pirma todėl, kad jis parodo šių dienų muziką ir grupes per televiziją, nes didžioji dalis Lietuvos tik tokiu būdu ir sužino, kas vyksta šalies muzikiniame gyvenime. Smagu, kad ir mūsų muzika iškeliaus toliau.“

„Happyendless“ jau parengė šou, kuris be abejonių bus maloni staigmena M.A.M.A žiūrovams. „Naudosime tūrines projekcijas, ant scenos sukursime paralelinę elektroninę visatą. O kartu su mumis pasirodys Kastetas, Giedrė ir Kamilė Gudmonaitė iš „Kamanių šilelio“, – pasakoja „Happyendless“ narys, ne tik kuriantis muziką, bet ir pritaikantis grupės pasirodymui įspūdingus virtualius piešinius.

M.A.M.A 2018 ceremonijos muzikinėje dalyje taip pat pasirodys Jazzu, kuri pristatys savo pasaulinę premjerą, šių dienų jaunimo dievukai „8 kambarys“. Stiprius pasirodymus ruošia „Golden Parazyth“, OG Version su „Flying Saucer Gang“, Vidas Bareikis ir daugelis kitų.

M.A.M.A visada solidžiai pagerbia praeitį, švenčia su šių dienų žvaigždėmis ir transliuoja tai, kas Lietuvos muzikos scenoje skambės artimoje ateityje. Apdovanojimai M.A.M.A 2018 įvyks sausio 25 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na taip

na taip portretas
dabar madingi tokie infantiliški balseliai kaip Beatrich, bet tai tik žaliam jaunimui. Šiuolaikinė jaunimo muzika tokia, jų laikas, jų stilius.

y sikna

y  sikna   portretas
susikiskit ,,,happyendless,,, apdovanojimus ir visa ta reksniu sutve
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių