Laukiantiems bocmano burgerių – DJ Ericho pasirodymas (vaizdo įrašas)

„Kentucky big burger by Bocmanas“ keliasi į virtualias erdves. Ruošia internetinę platformą, dėlioja naują meniu, o miestiečius kviečia į nuotolinį muzikinį vakarą kartu su legendiniu vinilinių plokštelių karaliumi DJ Erichu.

Bene skaniausiais burgeriais mieste garsėjantis „Kentucky big burger by Bocmanas“ šiuo metu ilsisi. Miestiečiams maistas netiekiamas net išsinešimui. Tiesa, užvertos greito maisto restorano durys nereiškia sąstingio – vyriausias bocmanas, verslininkas Karolis Luzgauskas rūpinasi internetine platforma, sudarinėja naują meniu, bendrauja su partneriais, todėl jau artimiausiu metu burgeriai ir kiti užkandžiai keliaus tiesiai į miestiečių namus.

„Darome tai, kam anksčiau per darbus vis nerasdavome laiko“, – ištikimiausius „Kentucky big burger by Bocmanas“ bičiulius, svajojančius apie traškią bandelę, sultingą mėsos paplotėlį, gerai apskrudusią šoninę ir tįstantį sūrį, greito maisto restorano šeimininkas ragino dar šiek tiek pakentėti. O kad laukimas neprailgtų – pasimėgauti muzikiniu desertu, kuris priešingai nei reikalauja stalo etiketo taisyklės, bus tiekiamas prieš pagrindinį patiekalą, o ne po jo.

Organizatorių nuotr.

„Patys pasiilgome veiksmo, todėl pagalvojome, kad jo trūksta ir kitiems. Ypač penktadieniais“, – lapkričio 20-ąją, K.Luzgauskas kvietė apibraukti raudonai, o vakarą skirti ne pramoginėms laidoms ar kino filmų peržiūrai, bet geros muzikos porcijai drauge su Erichu Juozaičiu – DJ Erichu.

Vinilinių plokštelių karalius  „Kentucky big burger by Bocmanas“ greito maisto restorano lankytojams gerai žinomas. Čia jis rengė daugybę muzikinių pasirodymų. Ryt laukia dar vienas, tik kitoks nei įprastai. DJ Erichas juokavo, kad pratęs matyti žmonių veidus, girdėti plojimus ir šūksnius, šįsyk priešais save jis pasistatys telefoną ir skaičiuos „like“ paspaudimus ar po tiesioginės transliacijos langeliu iššokančius komentarus.

Darome tai, kam anksčiau per darbus vis nerasdavome laiko.

„Ar jaudinuos? Tikrai ne. Juk koncertuosiu žmonėms, tik jie bus kitoje erdvėje, – sakė DJ Erichas.

Ar šios savaitės koncertas taps penktadienine karantino tradicija, „Kentucky big burger by Bocmanas“ šeimininkas K.Luzgauskas negalėjo atsakyti. Techninės galimybės, anot jo, išbandytos. Svarbiausia, tik kad interneto ryšys tądien nestrigtų. Beliko sulaukti atgalinio ryšio iš žiūrovų ir galbūt, rėmėjų, norinčių prisidėti prie virtualių renginių įgyvendinimo. Jei tai pavyks, panašūs koncertai vyks dažniau.

„Ši mintis labai spontaniška, o kaip bus toliau laikas parodys, – K.Luzgauskas vylėsi geriausio tiek kalbėdamas apie koncertus, tiek apie dabartinę situaciją. – Svarbiausia neprarasti optimizmo. Aš jau įsitikinau, kad viskas kas vyksta, vyksta ne veltui. Vasarą, po pirmojo karantino atsiėmėme dvigubai. Tikiu, po antrojo bus tas pats – kiek ilgai laikys, tiek gerai bus po to, kai paleis.“

Organizatorių nuotr.

Tiesioginė transliacija su DJ Erichu iš „Kentucky big burger by Bocmanas“ šį penktadienį buvo 21 val. portale kauno.diena.lt.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių